36.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialBasescu: Se incearca discreditarea statului

Basescu: Se incearca discreditarea statului

Presedintele Traian Basescu constata ca, in ultimele zile, unii politicieni si persoane asociate acestora desfasoara o campanie de discreditare sistematica a unor institutii ale statului, se arata intr-un comunicat de presa transmis joi de Administratia Prezidentiala, precizandu-se ca seful statului va explica la momentul oportun ce se afla in spatele acestor actiuni.

Administratia Prezidentiala a raspuns astfel speculatiilor privind transporturi ilegale de armament si legaturi cu organizatii teroriste.

"Presedintele Traian Basescu ii asigura pe romani ca institutiile statului au capacitatea de a gestiona problemele care tin de siguranta nationala. Presedintele Romaniei a fost informat de institutiile statului cu privire la speculatiile fara legatura cu realitatea lansate in aceste zile.
Presedintele Romaniei va explica la momentul oportun ce se afla in spatele manipularii politico-mediatice care vizeaza discreditarea statului", se spune in comunicatul citat de Agerpres.

Cele mai citite

Ordonanța antidrog modificată, publicată în Monitorul Oficial

Guvernul a aprobat pe 11 iulie proiectul de modificare a ordonanței referitoare la siguranța rutieră, introducând o schimbare semnificativă. Marți, 16 iulie, ordonanța modificată...
Ultima oră
Pe aceeași temă