6.2 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSpecialBărbatul care a accidentat cu maşina un poliţist, în Mamaia, reţinut

Bărbatul care a accidentat cu maşina un poliţist, în Mamaia, reţinut

Bărbatul care a accidentat un poliţist ce îi ceruse să scoată maşina de pe plaja din Mamaia a fost reţinut în această seară.  Rrezultatul probelor biologice a arătat că acesta avea o alcoolemie de doi la mie în sânge, potrivit Mediafax.   

 

 Procurorii Parchetului Judecătoriei Constanţa au emis, în urma audierilor, o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele bărbatului care l-a accidentat pe poliţist.

Acesta va fi prezentat, duminică, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit anchetatorilor, rezultatul probelor biologice a arătat că bărbatul avea o alcoolemie de doi la mie în sânge.

Oamenii legii au fost sesizaţi, sâmbătă, că un autoturism se află pe plaja din Mamaia.

Astfel, la faţa locului s-a deplasat o echipă formată dintr-un poliţist şi un jandarm care au observat că lângă maşina respectivă era un bărbat, care le-a dat acestora date false despre identitatea sa.

Ulterior, poliţistul i-a solicitat bărbatului să scoată autoturismul de pe plajă, dar, constatând că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, agentul s-a urcat la volan, cu bărbatul respectiv în dreapta sa.

După ce a scos maşina de pe plajă, poliţistul a coborât şi a rămas lângă portieră, solicitându-i bărbatului actele de identitate. Acesta a pretins că se uită în torpedou, însă la un moment dat a sărit pe scaunul din stânga, a pornit maşina şi a demarat.

Pentru a nu fi lovit, poliţiştul s-a urcat pe marginea portierei din stânga faţă şi s-a prins cu mâna dreaptă de stâlpul dintre uşi, iar cu mâna stângă de portiera care era deschisă.

După câţiva metri, la un viraj la dreapta, poliţistul a sărit în picioare, fiind acroşat cu portiera la şold şi la mâna dreapta, fără să fie rănit. Poliţistul a acuzat însă dureri la coloană, motiv pentru care a mers la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale, dar nu a rămas internat.

 

 

Cele mai citite

VIDEO. Vedeta din România care ține post negru! “Nu am băut nimic decât apă”

La vârsta de 53 de ani, Damian Drăghici a intrat din nou în post negru și se află deja la a cincea zi a...

Rusia – Ucraina, ziua 646: Scholz spune că Germania este favorabilă negocierilor de aderare a Ucrainei la UE

Cancelarul Olaf Scholz a declarat că guvernul german sprijină deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană cu Ucraina şi doreşte să sprijine această ţară...
00:00:48

VIDEO. Regele Charles vorbește despre schimbările climatice, la COP28

În discursul de deschidere a summitului ONU pe tema climei, regele Marii Britanii a declarat vineri, 1 decembrie, că lumea este "teribil de departe...
Ultima oră
Pe aceeași temă