9.6 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021

Ballack – principalul obiectiv pentru Real Madrid in aceasta vara

Cotidianul spaniol „AS” anunta, miercuri, ca principalul obiectiv pentru Real Madrid in aceasta vara este achizitionarea mijlocasului formatiei Bayern Munchen Michael Ballack, presedintele gruparii madrilene, Florentino Perez, fiind dispus sa ofere 12 milioane de euro pentru internationalul german. Sursa citata mentioneaza ca Ballack a devenit obiectivul principal al gruparii madrilene, dupa ce varianta aducerii capitanului echipei Liverpool, Steven Gerrard, pare aproape imposibila. Contractul lui Ballack cu Bayern Munchen expira pe 30 iunie 2006.
„Antrenorul Vanderlei Luxemburgo dorea un mijlocas defensiv si unul ofensiv pentru sezonul viitor. Pe cel defensiv il are in uruguayanul Pablo Garcia, iar cel ofensiv este Michael Ballack. La inceput, acest post ii era rezervat lui Steven Gerrard, dar dupa ce a castigat Liga Campionilor si i-a fost oferit un contract mai bun la Liverpool, aducerea sa este aproape imposibila. Real Madrid ofera 12 milioane de euro pentru el si ar putea creste oferta, insa nu mai mult de 15 milioane de euro”, scrie „AS”.
Potrivit „AS”, presedintele clubului Bayern Munchen, Karl Heinz Rummenigge, a afirmat in repetate randuri ca nu doreste sa-l transfere pe Ballack, desi, pana in prezent, nu i-a oferit o prelungire a contractului. „Un alt punct in favoarea lui Ballack este faptul ca fotbalistul este indragostit de Spania. El vorbeste limba spaniola, iar copiii sai au nume spaniole: Luis, Emilio si Jordi. In sezonul trecut el a fost aproape de un transfer la FC Barcelona, insa negocierile nu au fost finalizate”.

Ultima oră
Pe aceeași temă