10.2 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialBacău: Un șofer beat și fără permis a lovit două porți

Bacău: Un șofer beat și fără permis a lovit două porți

Un şofer cu peste 1,1 la mie alcoolemie şi fără permis de conducere a dărâmat, miercuri, porţile a două imobile din municipiul Bacău cu o maşină pe care o furase înainte, tânărul fiind în prezent cercetat de poliţişti pentru comiterea a patru infracţiuni.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, accidentul comis de tânărul de 29 de ani a avut loc pe strada Bucegi, din municipiul Bacău, după ce acesta, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcţiei maşinii şi a intrat în porţile a două imobile, pe care le-a dărâmat, anunță Mediafax.

Sesizaţi de către proprietarii clădirilor, poliţiştii l-au găsit pe şofer la locul accidentului, într-o stare avansată de ebrietate.

"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1,11 mg/litru alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au mai stabilit că tânărul în cauză are anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar autoturismul cu care a provocat accidentul era furat", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele băcăuanului de 29 de ani pentru furt calificat, conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi distrugere din culpă.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...

Jaqueline Cristian, la un meci de calificarea pe tabloul principal de la Madrid

Jaqueline Cristian a învins-o în două seturi pe americanca McCartney Kessler, scor 7-6, 6-4, în prima rundă a calificărilor pentru tabloul principal de simplu...

Fiul lui Piedone și-a depus candidatura pentru Primăria Sectorului 5

Vlad Popescu Piedone și-a depus, luni, la Biroul Electoral Central (BEC), candidatura pentru Primăria Sectorului 5, potrivit unui comunicat al partidului PUSL. Candidatul Partidului Umanist...
Ultima oră
Pe aceeași temă