9.5 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSpecialAverea lui Mutu de 10 milioane de euro nu poate acoperi datoria...

Averea lui Mutu de 10 milioane de euro nu poate acoperi datoria catre Chelsea

Fotbalistul Adrian Mutu trebuie sa achite clubului Chelsea suma de 17 milioane de euro, bani pe care insa nu ii detine, averea sa fiind estimata la aproximativ 10 milioane de euro, potrivit Mediafax.

Jucatorul formatiei Fiorentina a ocupat locul 300 in Top 300 Capital, din 2007, cand averea sa se ridica la 12-13 milioane de euro, insa un an mai tarziu, in 2008, internationalul roman nu se mai afla in acest top, averea sa fiind estimata la 10 milioane de euro.

De-a lungul timpului, Mutu, care este casatorit si are trei copii, a investit bani in masini de lux (Ferrari, Aston Marin, Bentley), vile la Londra si Ibiza, un iaht, proprietati la Miami. Multe dintre afacerile in care s-a implicat, un club de noapte (investitie de 300.000 de dolari), linii de moda, vinuri, firma de impresariat, un reality-show au mers prost, astfel ca fotbalul a ramas principala sursa de venituri.

In iulie 2006, Adrian Mutu s-a transferat la Fiorentina de la gruparea Juventus Torino, in cadrul unui transfer care a costat opt milioane de euro. Jucatorul roman are contract cu Fiorentina pana in 2012 si are un salariu anual de 2,2 milioane de euro.

De-a lungul carierei, Mutu a mai evoluat la formatiile FC Arges Pitesti, Dinamo Bucuresti, Internazionale Milano, Verona, AC Parma.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anuntat, vineri, ca a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotarat, pe 7 mai 2008, ca Mutu trebuie sa plateasca clubului Chelsea despagubiri in valoare de 17 milioane de euro.

Cele mai citite

Discursul lui Iohannis la Dubai. VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că România consideră energia nucleară drept o sursă stabilă de energie şi că ţara noastră îşi propune să devină...

Primul român mort în Gaza ca prizonier al Hamas

Autorităţile israeliene au informat cu privire la decesul unei persoane cu dublă cetăţenie, israeliană şi română, ostatic în Fâşia Gaza, anunţă în această dimineaţă...

Rusia – Ucraina, ziua 647: Putin și Zelenski, strategii de întărire a armatelor

Preşedintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a semnat un decret prin care ordonă creşterea cu 15% a numărului militarilor din cadrul armatei, dispoziţie pe care...
Ultima oră
Pe aceeași temă