7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialAVANPREMIERA. Vezi cum arata Noul Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid EV

AVANPREMIERA. Vezi cum arata Noul Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid EV

Mitsubishi Motors va prezenta la Salonul Auto de la Paris 2012 noul Outlander Plug-in Hybrid EV.


O nouă frontieră

Nefiind nici simplă adaptare a unui motor cu ardere internă existent (ICE) – vehicul alimentat în mod normal, nici model dedicat tehnologiei Plug-in Hybrid, noul Outlander Plug-in Hybrid EV (sau “PHEV”) va împărtăşi designul său cu noile versiuni Outlander ICE, ce urmează a fi lansate în curând, putând fi considerat o performanţă tehnologică în sine.
Ca atare, va fi prima maşină reprezentativă, a unui producător important, prevăzută de la bun început, cu dispozitive încorporate fie pentru motopropulsorul ICE sau PHEV.

Tehnologia Plug-in Hybrid EV
În plus faţă de avantajele intrinseci, noul Outlander PHEV va continua să se remarce prin:
– Prima maşină Plug-in Hybrid marca Mitsubishi Motors, va fi un autovehicul bazat pe tehnologia EV, având la bază vasta expertiză, a MMC, în domeniul tehnologiei electronice şi EV, suplimentată, la nevoie, de un motor pe benzină – o soluţie mai adaptată pieţei globale actuale decât motorina.

– Beneficiind din plin de renumita expertiză 4×4, va fi de asemenea prima maşină electrică 4×4 permanent produsă în serie.

Tracţiune integrală
Combinaţia unică a trenului de rulare, a noului Outlander PHEV, din motorul electric frontal, motorul electric spate şi motorul pe benzină cu tracţiune faţă/generator se explică prin alegerea a 3 moduri de conducere:
o Pur (Motor Twin 4WD EV)
o Serie (Motor Twin 4WD – EV susţinut de generator)
o Paralel (Motor ICE susţinut de Motorul Twin 4WD).

O data montat pe Noul Outlander, sistemul Mitsubishi Plug-in Hybrid va permite gamei cu tracţiune integrală şi emisii foarte scăzute, similare celor ale modelului de prezentare Concept PX-MiEV II, o distanţă de parcurs de peste 800 km şi o limită a emisiilor CO2 sub 50 g/km.

În timp ce Noul Outlander ICE îşi va începe cariera comercială în Europa de Vest şi de Est, în această toamnă, modelul Outlander Plug-in Hybrid EV va fi disponibil la vânzare în Europa, din 2013.

Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescuhttp://razvan-voiculescu
Razvan Voiculescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...

Ciolacu: România va avea cea mai mare creştere economică din Europa în 2024

România va avea "cea mai mare" creştere economică din Europa anul acesta, bazată pe investiţii şi nu pe consum, a declarat, marţi, prim-ministrul Marcel...

Cine este BOBER, castorul care a devenit subiectul #1 în trending pe Twitter România

În peisajul digital contemporan, termenul „memecoin” a căpătat o nouă dimensiune, devenind nu doar o formă de divertisment, ci și o piesă intrigantă în...
Ultima oră
Pe aceeași temă