9.7 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSpecialAu inceput Serbarile Zapezii la Vatra Dornei

Au inceput Serbarile Zapezii la Vatra Dornei

» Statiunea Vatra Dornei gazduieste, incepand de ieri, cea de a 26-a editie a Serbarilor Zapezii, la care sunt asteptati sa participe cateva mii de turisti din intreaga tara.

 

Manifestarile dedicate serbarilor Zapezii de la Vatra Dornei sunt organizate de Primaria Vatra Dornei, cu sprijinul Consiliului Judetean Suceava. Locul de desfasurare a serbarilor este zona din apropierea Partiei Parc, pe scena amenajata in apropierea acesteia urmand sa sustina concerte artisti si trupe de muzica din tara. Pe 23 si 24 ianuarie evolueaza formatiile David Deejay, Alin Pascal&Band, Bere Gratis, Andra si Smiley. Pentru duminica, 25 ianuarie, organizatorii au pregatit spectacole de muzica populara si etno cu Ansamblul "Dorna Dorului", impreuna cu solistul Calin Brateanu, dar si trupele Etno si Moldovita.

La sfarsitul saptamanii viitoare, vor evolua in cadrul Serbarilor Zapezii Semnal M, Dj Rinno&Sylvia, Ducu Bertzi, Bordo, Desperado si Dj Project, dar si ansamblurile "Plaiurile Dornelor" si "Ciprian Porumbescu", alaturi de trupa etno Rustic. In ultimul weekend al Serbarilor Zapezii, pe scena de langa Partia Parc din Vatra Dornei turistii vor avea parte de concerte cu Luna Amara, Giulia, Animal X, Andreea Balan, Simplu sau Fly Project, Matilda Pascal Cojocarita, Moldovita, Yanna si Arthaic.
In aceasta perioada, la Vatra Dornei, turistii vor putea profita de cele doua partii de schi – Parc si Dealul Negru -, de patinoarul recent amenajat cu nocturna din parcul municipal, dar si de drumetiile care pot fi organizate pe traseele montane si plimbarile cu caii sau ATV-urile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă