-0.4 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomeSpecialAtenţie, bărbaţi! Au apărut femeile piranha!

Atenţie, bărbaţi! Au apărut femeile piranha!

Mulţi bărbaţi bogaţi sunt păcăliţi de către femeile singure care rămân însărcinate în mod deliberat pentru a-şi asigura o existenţă plină de lux, relatează Daily Mail.

Acestea sunt „femeile piranha”. Din ce în ce mai mulţi bărbaţi sunt obligaţi să renunţe la o parte din averea lor după ce au fost prinşi în capcană de către femei tinere şi frumoase. Ei sunt priviţi ca o pradă uşoară de către tinerele frumoase care nu-şi doresc să muncească şi care îşi privesc copilul ca pe un bilet pentru o viaţă de lux pentru următorii 18, 21 sau 26 de ani, în funcţie de legislaţia ţării în care locuiesc.

Faptul că bărbatul este însurat nu reprezintă un impediment pentru ele, iar strategia lor este simplă: conving partenerul să facă sex neprotejat, pe motiv că nu pot rămâne însărcinate sau că iau anticoncepţionale.

„Tot mai multe femei se feresc să muncească şi caută o modalitate uşoară de finanţare”, a declarat Diane Benussi, un avocat care conduce o firmă de avocatură specializată în cazurile de divorţ de mare valoare. „Căsătoria şi-a pierdut rezonanţa pe care o avea înainte”, a declarat Benussi. „Copiii tind, de multe ori, să devină o modă, adevărate trofee pentru mamele lor. Pentru unele femei, a avea un copil devine o mişcare importantă pentru cariera lor. Sunt plătite ca să stea acasă şi să aibă grijă de copil. Este bonul de masă şi de lux pentru următorii 18 ani”.

Ea a explicat cum o simplă aventură de-o noapte încheiată cu o sarcină ar putea lăsa bărbaţii cu o mahmureală financiară greu de suportat. Femeile-piranha pot ataca în orice moment, indiferent dacă prada se află într-un bar, la locul de muncă sau într-un hotel de lux.

„Ele ştiu exact care sunt ţintele perfecte: bărbaţi de vârsta a doua, plictisitori, fără şarm, cu un început de chelie şi cu portofelul plin de bani. Femeia rămâne gravidă şi îşi va exploata prada printr-o portiţă juridică. Aceasta este şansa ei de a face rost de o casă mobilată corespunzător, de o maşină, precum şi de taxele de studii ale copilului”.

Au existat cazuri în care proaspătul tătic şi-a îmbogăţit iubita de-o noapte cu câteva milioane de euro, a declarat Diane Benussi, care n-a dat vina, în totalitate, pe femei. „Orice bărbat care face sex neprotejat este naiv şi caută, fără să-şi dea seama, o sursă de sărăcie”.

O astfel de femeie-piranha este Louisa Mason, de 24 de ani, relatează The Sun. Ea şi-a făcut deja planuri pentru următorii ani. „Scopul meu este să mă căsătoresc, în următorii doi ani, cu un bărbat foarte bogat. Cea mai uşoară cale pentru a realiza acest lucru este să rămân însărcinată. Bărbaţii bogaţi sunt ţinte foarte uşoare. Îi vânez de la 17 ani. Vreau să am parte de lucruri drăguţe în viaţă şi nu vreau să muncesc după ce voi avea copii. Vreau să fiu înconjurată de obiecte de lux şi nu-mi pot imagina cum ar fi dacă aş trăi în sărăcie”, a declarat Louisa Mason.

Cele mai citite

Confruntări cu poliția la un marş al israelienilor de extremă dreaptă din Ierusalim

Confruntări cu poliţia au avut loc la începutul unui marş al israelienilor de extremă dreaptă joi seară la Ierusalim, potrivit martorilor, informează agenţia DPA,...

CM Handbal feminin: România a pierdut cu Germania 22-24, dar păstrează șanse matematice la calificare după ce Japonia a învins Danemarca cu 27-26

România a fost învinsă de Germania cu scorul de 24-22 (9-12), joi seara, la Herning (Danemarca), în Grupa a III-a principală a Campionatului...
Ultima oră
Pe aceeași temă