28.4 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSpecialAtacul terorist dintr-un hotel din Mali soldat cu 12 morţi

Atacul terorist dintr-un hotel din Mali soldat cu 12 morţi

Bilanţul de ultimă oră al atacului terorist comis ieri la un hotel din centrul statului Mali a ajuns la 12 morţi, anunţă Guvernul de la Bamako, citat de Reuters, anunţă Mediafax.

"Bilanţul a crescut la 12 morţi – cinci militari, patru terorişti şi trei ostatici. Naţionalităţile victimelor nu au fost dezvăluite. Aşteptăm detalii din partea Misiunii Naţiunilor Unite", a declarat Choguel Kokala Maiga, purtătorul de cuvânt al Guvernului din Mali.

Luarea de ostatici care a avut loc la un hotel din centrul statului Mali s-a încheiat, mai mulţi captivi fiind eliberaţi, anunţă surse militare citate de site-ul News24.com. "Operaţiunea militară declanşată la Hotelul Byblos din Sevare s-a încheiat", a declarat un oficial military. Cel puţin şase ostatici au fost eliberaţi în cursul nopţii, iar cinci străini au fost evacuaţi în siguranţă.

Forţele speciale au intervenit la hotel în urma atacului terorist comis vineri. Hotelul se află în centrul statului Mali, la 620 de kilometri nord-est de Bamako. Trei piloţi ruşi fuseseră capturaţi în cursul atacului terorist care a vizat hotelul unde erau cazaţi angajaţi ai Misiunii Naţiunilor Unite.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă