27.1 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialAtac armat în campusul echipei de fotbal a Braziliei. AGRESORUL s-a sinucis

Atac armat în campusul echipei de fotbal a Braziliei. AGRESORUL s-a sinucis

Carlos Dunga, selecţionerul Braziliei, a mutat antrenamentul echipei naţionale de pe terenurile Universităţii din California după ce un individ înarmat a împuşcat o persoană în campus, apoi s-a sinucis, informează Mediafax.

Brazilia se pregăteşte pentru Copa America, turneu care se va desfăşura în SUA.

Fotbaliştii echipei naţionale a Braziliei se aflau în camerele de hotel în momentul în care a avut loc incidentul. Naţionala Braziliei a fost nevoită să îşi mute antrenamentele la 30 de kilomteri distanţă de hotelul în care locuiesc jucătorii.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă