-1.1 C
București
joi, 27 ianuarie 2022
AcasăSpecialAplicaţia care te fereşte de nesuferiţi

Aplicaţia care te fereşte de nesuferiţi

Nu mai vrei să dai cu ochii de cineva? Există o aplicaţie de iPhone care te ajută, se numeşte Cloak şi este prezentată de cei de la Mashable ca fiind produsul unei noi tendinţe, dezvoltarea programelor anti-sociale.

Cum ajungi să foloseşti Cloak? Ar putea fi un mesaj postat pe Facebook sau Twitter care te face să iţi dai seama că cineva nu numai ca nu îţi este prieten, dar şi că vă despart atâtea idei şi perspective despre lume încât nu vrei să mai ai de a face cu acea persoană.

Şi pentru că nu este suficient să blochezi mesajele, Cloak te ajută să te fereşti de nesuferitul de serviciu în drumul tău prin oraş. Aplicaţia te avertizează când există riscul de a te întâlni cu persoana pe care încerci să o eviţi şi îţi spune când aceasta se află la mai puţin de 800 de metri de tine.

Pentru moment, aplicaţia extrage date doar din reţelele sociale Foursquare şi Instagram, motiv pentru care ea nu te poate ajuta dacă prietenul de care vrei să te fereşti nu are cont pe aceste reţele. În această situaţie singura soluţie care îţi rămâne este atenţia distributivă şi trecerea pe trotuarul celalalt.

Cele mai citite

Video – Cum să pictezi o ușă

How to Paint a Door pic.twitter.com/lPuI1QV2oa — House Beautiful (@HouseBeautiful) January 26, 2022 The post Video – Cum să pictezi o ușă appeared first on casamea.ro.

Republica Moldova ia cu o mână de la România și dă cu cealaltă Rusiei

Republica Moldova se vede pusă din nou în situația de a lua rapid ajutorul pe care-l oferă România, dar în același timp trebuie să...

Căzile freestanding – Cum le montăm și amenajăm baia?

Cu siguranță s-a întâmplat ca atunci când pleci în concediu mare să îți fie bucuria să vezi că baia camerei tale are o cadă freestanding. În acel...
Ultima oră
Pe aceeași temă