32.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSpecialAntonescu: Nu discutăm de succesor la MJ până nu pleacă Pivniceru, o...

Antonescu: Nu discutăm de succesor la MJ până nu pleacă Pivniceru, o susţinem la CCR dacă doreşte

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că refuză orice discuţie legată de succesorul Monei Pivniceru la Ministerul Justiţiei câtă vreme actualul ministru este în funcţie, precizând însă că, dacă doreşte, aceasta beneficiază de sprijinul PNL pentru un post de judecător la CCR, potrivit Mediafax.

„N-a plecat de la Ministerul Justiţiei şi, câtă vreme doamna Pivniceru este ministru al Justiţiei, refuz orice discuţie despre succesor. Despre succesor discutăm în momentul în care mandatul doamnei Pivniceru v-a înceta”, a susţinut Antonescu.

Ulterior, el a fost întrebat dacă Pivniceru beneficiază de sprijinul său pentru postul de judecător la Curtea Constituţională.

„Dacă asta va fi dorinţa domniei sale, cu siguranţă (…) Dacă asta este opţiunea domniei sale, nu avem niciun fel de ezitare, PNL o propune şi o susţine, după cum îl susţine şi pe domnul Dorneanu”, a replicat liderul PNL.

Întrebat dacă a discutat cu Mona Pivniceru subiectul nominalizării pentru postul de judecător al Curţii Constituţionale, Antonescu a răspuns: „Cred că am vorbit destul despre doamna Pivinceru azi (…) Când vom avea ceva oficial, nu o să fiţi lipsiţi de această informaţie”.

În cadrul şedinţei de luni a Biroului Permanent al Senatului reprezentanţii USL au anunţat susţinerea Monei Pivniceru pentru postul de judecător al CCR.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă