37.2 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialAnnamari are acelasi make-up artist ca si Van Damme

Annamari are acelasi make-up artist ca si Van Damme

Annamari s-a nascut la Sfantu Gheorghe si este deja un star in Ungaria, unde a vandut aproape 1.000.000 de exemplare din cele zece albume editate. Pana acum Annamari a filmat videoclipuri la Viena, Venetia si Paris si ocupa in prezent locul 1 in mai multe topuri din Ungaria, unde este supranumita „Annamari DANCE”. Pentru filmarea clipului „Seara mea”, investitiile s-au ridicat la nivelul unei supervedete. A purtat biju-terii in valoare de 100 milioane de lei, iar pentru rochii s-au folosit peste 300 de metri de tul. In videoclip totul a fost supradimensionat, de la baloane de marimea unui zepelin pana la cutii de cadouri de marimea unei case. Machiajul a fost asigurat de Alex Radulescu, make-up artist assistant al lui Jean Claude Van Damme la cel mai recent film al acestuia.
Regia si scenariul clipului ii apartin lui Bogdan Toader, celebru prin talentul sau de a crea cadre care sa puna in evidenta senzualitatea si frumusetea artistelor. „Am facut pana acum zeci de clipuri, dar nu mi s-a intamplat niciodata sa mearga totul ca pe roate. Multi se intreaba daca romanii imi vor cumpara albumul, avand in vedere ca sunt unguroaica. Mie imi place sa cant in limba romana. Si cred ca in ziua de azi, daca ai talent, oamenii te iubesc, indiferent de unde vii. Stilul meu e un dance foarte dinamic, foarte vesel, care prinde acum extrem de bine in Europa de Vest. Sper sa prinda si in Romania”, spune Annamari.
Saptamana aceasta Annamari a lansat in Ungaria cel de-al 11-lea album in limba maghiara. Si asta, dupa ce a studiat temeinic, pentru ca acum sa fie proaspat licentiata de Conservator, la sectia Opera.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă