3.6 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSpecialAnastase va propune BP o sesiune extraordinara in cazurile Ridzi si Tariceanu...

Anastase va propune BP o sesiune extraordinara in cazurile Ridzi si Tariceanu (VIDEO)

Presedintele Camerei, Roberta Anastase, a anuntat vineri ca va convoca Biroului Permanent, luni, la 14.00, si ca va propune convocarea unei sesiuni extraordinare, pentru discutarea celor doua rapoarte referitoare la ministrul Ridzi, a cererii de urmarire penala a acesteia, dar si a celei privindu-l pe Calin Popescu Tariceanu.

Potrivit lui Anastase, raportul Comisiei Sterling a fost depus, joi, la Biroul presedintelui Camerei. Ulterior conferintei de presa, lui Anastase i s-a comunicat ca a fost depus si Raportul Comisiei Ridzi.

Roberta Anastase a spus ca, potrivit Regulamentului Camerei, cele doua rapoarte urmeaza sa fie dezbatute de plenul Camerei in 15 zile de la data depunerii. 

Cele mai citite

Ciolacu afirmă că România va fi alături de Ucraina până la victoria împotriva Federației Ruse

România a fost și va fi alături de Ucraina până când o să obțină victoria împotriva Federației Ruse, a spus premierul României, Marcel Ciolacu,...

Ministrul Apărării: Există posibilitatea antrenării de militari ucraineni în România

Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a afirmat că există posibilitatea antrenării de militari ucraineni pe teritoriul României, în multiple domenii."Eu am fost la Londra...
Ultima oră
Pe aceeași temă