20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialAna-Maria Popescu, un nou trofeu la spadă

Ana-Maria Popescu, un nou trofeu la spadă

Scrimerii Ana-Maria Popescu (ex-Brânză) și Adrian Szilagyi au câștigat ediția a șaptea a Trofeul ''Alfredo Bachelli'' la spadă, găzduit de Sala Liceului cu Program Sportiv ''Petrache Trișcu'' din Craiova, transmite Agerpres.

Ana-Maria Popescu (CSA Steaua), care a cucerit trofeul și anul trecut, a învins-o în finală pe Raluca Sbîrcia (CSU Craiova), potrivit site-ului Federației Române de Scrimă. Pe locul al treilea s-au clasat Claudia Naboiu (CSU Craiova) și Greta Vereș (CSA Steaua).

La masculin s-a impus Adrian Szilagyi (CSM Satu Mare), care a câștigat finala cu Liviu Dragomir (CSU Craiova). Pe locul al treilea s-au clasat Andrei Timoce (CSM Satu Mare) și Ionuț Trandafirescu (CSU Craiova). Anul trecut victoria a revenit lui Mario Persu (CSU Craiova), clasat pe cinci acum.

La competiție au participat 115 sportivi, primul loc fiind premiat cu 1.500 lei, locul al doilea cu 1.000 lei, iar locul al treilea cu 500 lei.

Trofeul ''Alfredo Bachelli'' este o competiție dedicată italianului cu același nume, care e considerat întemeietorul școlii de scrimă din Bănie.

 

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă