28.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Amenințare cu bombă la UCLA. Zeci de studenți au fost evacuați....

VIDEO. Amenințare cu bombă la UCLA. Zeci de studenți au fost evacuați. Autoritățile anunță că a fost vorba de o alerta falsă

UPDATE 11.15: În urma cercetărilor efectuate în campus, autoritățile americane anunță că alerta cu bombă a fost falsă. Studenții au fost lăsați să se întoarcă în cămine.

Zeci de studenți au fost evacuați, miercuri noapte, din campusul Universității California din Los Angeles (UCLA), unde echipa Real Madrid participa la un antrenament, în urma unei amenințări cu bombă, potrivit LA Times.

Alerta a fost emisă după ora locală 22.00, când membrii universității au fost alertați în privința existenței unei amenințări cu bombă la Centrul Recreaţional Sunset Canyon. La 30 de minute după prima alertă, o a doua alertă a fost emisă în care se menţiona că "situaţia este încă activă".

Ameninţarea cu bombă a fost făcută telefonic, potrivit lui Brian Haas, purtător de cuvânt al UCLA. Universitatea a evacuat trei cămine de studenţi amplasate în interiorul campusului. 'Măsurile pe care le-am luat sunt deocamdată din precauţie', a declarat Haas pentru cotidianul L.A. Times.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă