1.7 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialAlianta PSD-PNL de la Iasi a trecut la impartirea functiilor

Alianta PSD-PNL de la Iasi a trecut la impartirea functiilor

Nominalizarile pentru cele doua posturi de viceprimari de la Iasi, dupa ce Gheorghe Nichita a castigat alegerile la primaria municipiului, au nascut vii dispute atat in tabara social-democrata, intre gruparea "reformatoare" a lui Nichita si cea "iliesciana" a lui Ion Solcanu, dar si in interiorul PNL. Cele doua partide, care vor conduce, impreuna, Iasiul in urmatorii patru ani au trecut deja la impartirea functiilor.

Dupa o noapte alba, nominalizati pentru viceprimari ai Iasiului sunt, potrivit unor surse din interiorul celor doua partide, Sorin Iacoban de la PSD si Camelia Gavrila de la PNL. "Daca in ceea ce priveste unul dintre fotoliile de viceprimar se stie ca acesta va fi ocupat de Camelia Gavrila, propusa deja de catre PNL, in ceea ce priveste candidatul PSD pentru cealalta functie, acesta ramane sa fie stabilit in cadrul unei sedinte a Organizatiei Municipale Iasi a PSD. Cel ales va proveni din randul consilierilor locali ai PSD alesi in primul tur", a declarat consilierul PSD Sorin Iacoban, favorit pentru ocuparea unui fotoliu de viceprimar. Consiliul Municipal Iasi va fi validat maine in cadrul unei sedinte de constituire, in prezenta prefectului interimar de Iasi, Marius Bodea. La Consiliul Judetean (CJ) Iasi, Constantin Simirad l-a nominalizat pe actualul viceprimar PSD al Iasiului, Constantin Adascalitei la postul de vicepresedinte CJ, dar si pe Victor Chirila de la PNL.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 646: Scholz spune că Germania este favorabilă negocierilor de aderare a Ucrainei la UE

Cancelarul Olaf Scholz a declarat că guvernul german sprijină deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană cu Ucraina şi doreşte să sprijine această ţară...
Ultima oră
Pe aceeași temă