36.9 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSpecialAlertă cu BOMBĂ la o instituție financiară din București

Alertă cu BOMBĂ la o instituție financiară din București

O alertă cu bombă a fost semnalată, joi, la o clădire de birouri a Provident din Sectorul 4 al Capitalei, informează Poliția Română.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Capitalei, o femeie, angajată la Provident a făcut o sesizare la numărul 112, în jurul orei 17,30, anunțând că în clădirea de pe bd. Mircea Vodă nr. 133 se află un bărbat care susţine că ar avea asupra sa materiale explozive. 

La fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Pirotehnic, care au evacuat cladirea (60-70 persoane) și au demarat procedurile legale. Amenințarea fusese transmisă angajaților Provident printr-un apel telefonic, de către un bărbat care s-a declarat nemulțumit de serviciile lor.

În jurul orei 19, autorul amenințării se afla în custodia polițiștilor, după ce fusese găsit la domiciliul lui dintr-o comună a județului Prahova, în stare de ebrietate. Pe numele lui a fost intocmit dosar penal.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă