3.4 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeSpecialUPDATE. Alertă falsă CU BOMBĂ în Berlin: Sediul central al Partidului Social-Democrat...

UPDATE. Alertă falsă CU BOMBĂ în Berlin: Sediul central al Partidului Social-Democrat german, EVACUAT

UPDATE: Echipele pirotehnice  nu au găsit niciun dispozitiv suspect la sediul central al Partidului Social-Democrat german, informează Mediafax.

“Din informaţiile pe care le avem, nu a fost găsită nicio bombă”, a declarat ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, citat de Reuters.

———

Sediul central al Partidului Social-Democrat german, situat în centrul oraşului Berlin, a fost evacuat, marţi după-amiază, din cauza unei ameninţări cu bombă, relatează Mediafax.

“Clădirea centrală a SPD a fost evacuată marţi după-amiază, în jurul orei 15.00, din cauza unui apel telefonic care anunţa prezenţa unei bombe”, a declarat Yasmin Fahimi, secretarul general al Partidului Social-Democrat german, citat de site-ul agenţiei DPA.

Este posibil ca apelul telefonic să fi fost dat de membri ai mişcărilor de extremă-dreapta, care se opun poziţiei tolerante a coaliţiei de guvernământ din Germania faţă de imigraţie.

Partidul Social-Democrat şi Uniunea Creştin-Democrată (CDU) alcătuiesc coaliţia de guvernământ de la Berlin.

 

Cele mai citite

Percheziţii în Baia Mare în dosarul privind fuga din ţară a lui Cătălin Cherecheş

Mai multe percheziţii au fost efectuate, joi, în municipiul Baia Mare, în dosarul care vizează fuga din ţară a primarului Cătălin Cherecheş. "În cadrul cercetărilor...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete de decorare cu ocazia Zilei Naționale. Un nou înalt oficial a fost distins

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat o serie de decrete de decorare, cu prilejul Zilei Naţionale a României, între cei decoraţi numărându-se noul şef al...

ASF: Poliţele de asigurare încheiate de Euroins încetează pe 7 decembrie

Poliţele de asigurare încheiate de Euroins Asigurare Reasigurare încetează de drept, în data de 7 decembrie 2023, cu excepţia contractelor de asigurare încadrate în...
Ultima oră
Pe aceeași temă