27 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSpecialAgathon despre nunta lui Borcea: Este o atmosferă normală, nu se serveşte...

Agathon despre nunta lui Borcea: Este o atmosferă normală, nu se serveşte nimic special

Fostul ministru al Turismului Dan Matei Agathon, prezent la nunta preşedintelui executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, cu Alina Vidican, a declarat că naşul Gigi Becali „dansează în draci” la evenimentul ce are loc la un restaurant din Capitală, potrivit Mediafax.

„Este o atmosferă normală, nu se serveşte nimic special, dar nu este totuşi o nuntă din Berceni. E nunta anului pentru că presa a făcut-o nunta anului. Naşul Becali dansează în draci şi dansează bine. Mireasa e foarte frumoasă şi dansează şi ea. Cred că l-a dus pe Cristi la lecţii de dans”, a spus Agathon.

Dan Matei Agathon a precizat că Borcea i-a anunţat pe invitaţi că Dinamo a câştigat meciul cu Oţelul Galaţi, din etapa a V-a a Ligii I, şi era bucuros pentru acest rezultat.

Baloane albe şi roşii au fost aruncate dintr-un elicopter, duminică, peste restaurantul din Capitală unde are loc petrecerea de nuntă a preşedintelui executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, cu Alina Vidican. La eveniment sunt prezenţi, între alţii, preşedintele FRF, Mircea Sandu, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, tehnicienii Ilie Dumitrescu, Cornel Ţălnar, Ion Marin, oficialul stelist Teia Sponte, fostul oficial dinamovist Vasile Turcu şi Viorel Păunescu. De asemenea, au mai fost prezenţi Ilie Năstase, Adalbert Kassai sau Cosmin Contra.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, şi soţia sa, Alina Vidican, s-au căsătorit religios, duminică, la biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, naşii cuplului fiind finanţatorul stelist Gigi Becali şi soţia acestuia, Luminiţa. Slujba religioasă a durat aproximativ o oră fiind oficiată de un sobor de opt preoţi. Noul cuplu Borcea a fost aşteptat la ieşirea din biserică de o limuzină Rolls-Royce de culoare albă cu argintiu, cadoul din partea naşului Gigi Becali. Naşul Gigi Becali a fost cel care a condus limuzina spre restaurantul de lux din Otopeni unde are loc petrecerea.

Pentru nunta cu Alina Vidican, mirele Cristian Borcea a cheltuit aproape un milion de euro, pentru aproape 600 de invitaţi. Valoarea verighetelor a fost de 80.000 de euro, pentru fiecare scaun pe care vor sta invitaţii s-au cheltuit 250 de euro, meniul fiind de 600 de euro. Invitaţii vor avea la dispoziţie 500 de sticle de şampanie Dom Perignon, valoarea totală a băuturilor urmând să fie de 150.000 de euro. Tortul miresei va avea doi metri şi va cântări 50 de kilograme.

Cristian Borcea şi Alina Vidican au o relaţie de aproximativ opt ani de zile, pe care au oficializat-o în iunie, la puţin timp după ce oficialul dinamovist a divorţat de prima sa soţie, Mihaela, alături de care a fost căsătorit 20 de ani şi cu care are trei copii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă