1.7 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSpecialAfaceri date pe mana procurorilor la cooperativa "Solidaritatea"

Afaceri date pe mana procurorilor la cooperativa “Solidaritatea”

TARGU-MURES. Procurorii de pe langa Judecatoria Targu-Mures au fost sesizati de un grup de 76 de membri cooperatori de la Cooperativa Mestesugareasca “Solidaritatea” in legatura cu problemele aparute in cadrul unitatii. Oamenii au depus plangere penala impotriva lui Aurelia Urcan, Leontina Anton si Ildiko Feichter, membre in Consiliul de Administratie (CA) de la “Solidaritatea” si cer trimiterea acestora in judecata.
Membrii cooperatori le acuza pe cele trei de comiterea mai multor infractiuni, printre care folosirea cu rea-credinta de catre administratori a bunurilor societatii pentru a favoriza interesele altei firme, in care faptuitorii au interes direct sau indirect, si cea de prezentare de informatii neadevarate in legatura cu constituirea cooperativei si cu situatia economica a acesteia. Nu in ultimul rand, cei 76 de semnatari ai plangerii penale acuza conducerea cooperativei de faptul ca le-a pricinuit pagube din cauza administrarii cu rea-credinta a bunurilor si le-au ingradit exercitarea drepturilor legitime.
Concret, cooperatorii de la “Solidaritatea” atrag atentia procurorilor asupra afacerilor derulate de doua firme care se afla in concurenta cu societatea si in care Aurelia Urcan are interes direct sau indirect. Este vorba de SC “Quatrotex” SRL si SC “Ademir” SRL, care apartin fiicei presedintei Aurelia Urcan, respectiv ale sotului femeii.
Reclamantii mai cer tragerea la raspundere a conducerii “Solidaritatea” deoarece nu le-a fost permis accesul la o sedinta AGA.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă