30.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSpecialADMITERE LICEU Braşov: Ultima medie de admitere la Colegiul Şaguna- 9,64;la polul...

ADMITERE LICEU Braşov: Ultima medie de admitere la Colegiul Şaguna- 9,64;la polul opus-un liceu unde s-a intrat cu 3

ADMITERE LICEU BRAŞOV. Ultima medie de admitere la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna” din Braşov, considerat cel mai bun liceu din judeţ, a fost 9,64, la specializarea Ştiinţele naturii, iar la polul opus se află Colegiul Tehnic „Simion Mehedinţi” din Codlea, cu ultima notă de admitere 3,36, relatează Mediafax.

De asemenea, la celelalte secţii ale Colegiului „Andrei Şaguna”, utlimele medii de admitere au fost 9,37 la Ştiinţele naturii, secţia română-franceză, şi 9,28 la Ştiinţe sociale.

Un alt liceu unde s-a intrat cu note foarte mari esteColegiul Naţional „Dr. Ioan Meşotă” Braşov, unde ultima medie de admitere a fost 9,48.

La polul opus, liceele cu cele mai mici note de admitere au fost Liceul Tehnologic „Victor Jinga” din Săcele şi Colegiul Tehnic „Simion Mehedinţi” din Codlea, cu ultima notă de admitere 3,36.

În judeţul Braţov există 41 de licee, cu un total de 4.200 de locuri, din care 196 în mediul rural. După repartizarea computerizată, au rămas licee cu locuri neocupate, în total fiind 760 de locuri disponibile, cele mai multe, respectiv 80, fiind la Colegiul Tehnic „Transilvania” Braşov, secţia Mecanică.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă