3.6 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeSpecialActorul Mark Lester pretinde ca ar fi tatal fiicei lui Michael Jackson

Actorul Mark Lester pretinde ca ar fi tatal fiicei lui Michael Jackson

Mark Lester spune, intr-un interviu pentru saptamanalul britanic "News of The World", ca a donat sperma pentru Michael Jackson si crede ca el este tatal biologic al fiicei regelui muzicii pop, Paris, informeaza AFP.

"Am donat sperma pentru ca Michael sa poata avea copii si cred ca Paris este fiica mea", a declarat Lester saptamanalului britanic News of The World. Lester, tata a patru copii, a subliniat puternica asemnanare intre fiica sa in varsta de 15 ani, Harriet si Paris, in varsta de 11 ani.

Mark Lester, in varsta de 51 de ani, a devenit cunoscut dupa ce a jucat rolul principal in "Oliver Twist" in 1968. In prezent s-a retras de pe marile ecrane.

Lester vrea sa ceara un test de paternitate pentru a sti daca este sau nu tatal lui Paris, in varsta de 11 ani. Prieten de multi ani cu Michel Jackson, Mak Lester este nasul celor trei copii ai megastarului.

"In 1996 Michael m-a intrebat daca as putea sa ii donez sperma si am spus da. I-as fi facut un cadou, nu a fost vorba de bani, e ceva ce am fost onorat sa fac. Isi dorea foarte tare sa aiba copii", a adaugat Lester.

Lester afirma ca toate apelurile telefonice si e-mailurile sale au ramas fara raspuns dupa ce justitia americana a incredintat tutela copiilor mamei cantaretului, Katherine Jackson.

Potrivit lui Lester, Jackson i-a marturisit la inceputul anului 1996 ca este gata sa faca orice pentru a fi tata. "A realizat ca nu poate sa aiba copii. Cred ca a incercat sa foloseasca propria sperma insa nu a functionat. I-am sugerat sa incerce cu a mea", povesteste Lester.

Potrivit acestuia, donatia a fost realizata intr-o clinica din Londra in februarie 1996. Paris s-a nascut in aprilie 1998. La sfarsitul anului 1996, Michael Jackson a anuntat casatoria sa cu asistenta Debbie Rowe, iar la inceputul anului 1997 s-a nascut primul lor fiu, Prince Michael.

Cele mai citite

Nu va fi niciun vot pe tema intrării în Schengen, la actualul Consiliu JAI

Consiliul JAI care se desfășoară în perioada 4 - 5 decembrie 2023 nu are pe ordinea de zi nicio discuție privind o nouă extindere...

Rumen Radev a respins acordul ratificat ce prevedea furnizarea de vehicule blindate de transport Ucrainei

Preşedintele Rumen Radev a respins acordul ratificat anterior între Ministerul bulgar de Interne şi Ministerul ucrainean al Apărării privind furnizarea de vehicule blindate de...

Crăciunul acesta fii în tendințe: cele mai căutate seturi de parfum pentru sărbători

Crăciunul 2023 se apropie! Magazinele online au pregătit deja surprize excelente pentru luna decembrie – seturi cadou de parfumuri și calendare de Advent. Acum...
Ultima oră
Pe aceeași temă