3.4 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeSpecialActivitatile sportive de pe "Lia Manoliu", sistate

Activitatile sportive de pe “Lia Manoliu”, sistate

Sala de Atletism a Complexului Sportiv "Lia Manoliu" a fost inchisa ieri de primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, pentru a preveni eventualele accidente in urma exploziei de sambata, 21 ianuarie a.c.
Magdalena Tanasescu
redactor

Activitatile sportive vor fi sistate pana la finalizarea expertizei tehnice care va stabili daca cladirea prezinta siguranta in folosire. "Verificarea trebuie efectuata in mod normal de Agentia Nationala pentru Sport, insa noi le-am solicitat specialistilor Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti sa execute de urgenta o expertiza tehnica.
Aceasta va stabili modul in care a fost afectata structura de rezistenta. Din datele pe care le avem pana acum reiese ca deflagratia a avut loc in urma unei posibile fisuri a tevii de gaze care traverseaza complexul de atletism si care aprovizioneaza blocurile din zona.

Gazul emanat a patruns printre conductele sistemului de incalzire ale complexului si, dupa acumulari masive, s-a produs deflagratia", a declarat Ontanu. »  Angajatii complexului au sesizat inca de luni, 14 ianuarie a.c., conducerea Distrigaz ca in zona se simtea miros persistent, dar Distrigaz nu a reactionat in nici un fel la plangerile oamenilor.
»  Reprezentantii Distrigaz nu au vrut sa comenteze acest fapt, sustinand – prin purtatorul de cuvant Viviana Zimbilschi – ca "ancheta este in curs de desfasurare si nu putem aduce deocamdata alte precizari".

Cele mai citite

Intrare liberă în Muzeul ASTRA, unde copiii pot hrăni păsări şi vâna comori

Vizitatorii Muzeului ASTRA din pădurea Dumbrava Sibiului beneficiază de intrare gratuită în 1 Decembrie, unde copiii sunt aşteptaţi cu seminţe ca să hrănească păsările...
00:00:22

 Biden: Ostaticul israeliano-american a fost eliberat de Hamas

Președintele american Joe Biden a declarat miercuri (29 noiembrie) că ostaticul israeliano-american Liat Beinin a fost eliberat de Hamas după ce a fost răpit...
00:01:39

Israelul și mișcarea Hamas prelungesc armistițiul pentru a șaptea zi

Israelul și Hamas au convenit joi (30 noiembrie) să prelungească încetarea focului în războiul lor cu cel puțin o zi, cu câteva minute înainte...
Ultima oră
Pe aceeași temă