7.3 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialVIDEO. Accident pe Autostrada Soarelui. Un autocar cu 53 de persoane s-a...

VIDEO. Accident pe Autostrada Soarelui. Un autocar cu 53 de persoane s-a răsturnat: 2 morţi şi 48 de răniţi

Un autocar în care se aflau 53 de ucraineni, adulţi şi copii, şi care se îndrepta spre Bucureşti s-a răsturnat, noaptea trecută, în jurul orei 2.00, pe Autostrada Soarelui.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat pentru MEDIAFAX că din cele 53 de persoane care se aflau în autocar două femei au decedat, 48 au fost trasportate la mai multe spitale din capitală, iar trei au refuzat transferul spre unităţile medicale.

Dintre victimele accidentului doi adulţi sunt în stare gravă, unul suferind o amputaţie, iar celălalt având un traumatism cranio- cerebral grav. Cele două persoane sunt internate la Spitalul Floreasca din Capitală, unde au mai fost aduşi alţi şapte adulţi şi doi copii de 10 şi 11 ani.

Secretarul de Stat Raed Arafat a mai precizat că 21 dintre persoanele transportate la spital au vârste sub 18 ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), Ramona Dabija, autocarul va fi transportat la sediul Poliţiei Autostrăzi pentru a fi efectuată o expertiză pentru stabilirea cauzelor accidentului.

Autocarul în care se aflau 53 de ucraineni, adulţi şi copii, şi care se îndrepta spre Bucureşti s-a răsturnat, în noaptea de sâmbătă spre dumincă, în jurul orei 2.00, pe Autostrada Soarelui, iar în zonă au fost trimise circa 25 maşini de intervenţie, ale Serviciului de Ambulanţă şi ale SMURD, inclusiv maşina de intervenţie pentru victime multiple şi unitatea mobilă de urgenţă.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat pentru MEDIAFAX că în urma accidentului, petrecut pe sensul de mers spre Capitală, în judeţul Călăraşi a fost declanşat planul roşu.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/flowplayer’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/playernew/singleplayer_auto/46fa7b4bf6b46aff434310181ac6bdf8/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Cele mai citite

Echipa lui Răzvan Lucescu merge în primăvara europeană. Rezultatele complete din Conference League

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, s-a impus în deplasare în fața lui Eintracht Frankfurt, scor 2-1, și s-a calificat în optimile...

Voleibalistele de la CSM Lugoj, aproape de sferturile Cupei Challenge

CSM Lugoj a făcut un pas important spre calificarea în sferturile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin, după ce a învins în...

Mesajul lui Ciolacu de Ziua Națională

Mesajul de unitate al Zilei Naţionale ar trebui să fie prezent în orice acţiune a cetăţenilor, societăţii civile, mediului de afaceri, reprezentanţilor statului sau...
Ultima oră
Pe aceeași temă