27.6 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialAccident în Jupiter: Bărbat, în stare gravă după ce a căzut cu...

Accident în Jupiter: Bărbat, în stare gravă după ce a căzut cu parapanta pe un stâlp de înaltă tensiune

Un bărbat a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce a căzut cu parapanta pe un stâlp de înaltă tensiune, pe care l-a pus la pământ, incidentul având loc sâmbătă după-amiază, în zona staţiunii Jupiter.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi, sâmbătă, să intervină în Jupiter, după ce un bărbat care se dădea cu parapanta a pierdut controlul aparatului de zbor din cauza vântului puternic şi a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune.

În urma impactului, stâlpul respectiv a fost pus la pământ.

Pompierii au intervenit pentru a-l scoate de acolo pe bărbat şi pentru a îndepărta cablurile de înaltă tensiune, astfel încât să nu existe pericolul de electrocutare.

Bărbatul a fost diagnosticat cu multiple traumatisme şi fractură de femur, fiind transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a fi supus investigaţiilor şi tratamentului de specialitate.

După ce a încheiat această intervenţie, echipajul ISU Dobrogea a acordat primul ajutor unui turist înecat în Jupiter. Bărbatul a fost readus la viaţă, iar apoi o ambulanţă l-a dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă