22.4 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialAC: Daniel Funeriu face un apel către toţi băieţii din ciclul gimnazial...

AC: Daniel Funeriu face un apel către toţi băieţii din ciclul gimnazial să nu-şi mai tăvălească în zăpada colegele

Daniel Funeriu, ministrul Educaţiei, a lansat în această dimineaţă un apel către toţi elevii din ciclul gimnazial. Acesta îi atenţionează că trebuie să se abţină de la frecarea şi tăvălirea în zăpadă a colegelor, pe motivul că acestea ar putea fi însărcinate.

Anunţul ministrului vine pe fondul viscolului puternic care s-a abătut, încă de aseară, asupra Bucureştiului şi a unor regiuni din ţară.

Citiţi comunicatul lui Daniel Funeriu pe site-ul Academia Caţavencu.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă