7.3 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialA început atacul vuvuzelelor lui Voiculescu împotriva lui Victor Ponta

A început atacul vuvuzelelor lui Voiculescu împotriva lui Victor Ponta

“Ponta susţine Guvernul Băsescu”, acesta este titlul postării lui Mircea Badea pe blogul personal. Astfel a reacţionat vocalul angajat al lui Dan Voiculescu, Badea fiind printre primii “comentatori” ai discursului din Parlament prin care preşedintele PSD, Victor Ponta, a reuşit să întindă la maximum nervii colegilor liberali din USL.

La scurt timp a intervenit, pe aceeaşi cale, şi Radu tudor, analistul de la Antena 3. Acesta merge  chiar mai departe şi sugerează existenţa unor înţelegeri cu bătaie lungă între liderul PSD, Victor Ponta şi premierul Mihai Răzvan Ungureanu. Al treilea la rând a gost Victor Ciutacu. Acesta i-a avertizat pe oamenii politici din opoziţie tentaţi să trădeze că ar putea avea neplăceri.

Iată restul textului postat de Victor Ciutacu: The begining of a beautiful friendship?

“Dacă Băsescu şi-a propus să spargă USL până la viitoarele alegeri (şi sunt convins că da), e pe cale să primească de la Ponta un cadou nesperat. Modul public în care Udrea apreciază moderaţia lui şi Igaş maturitatea spune foarte multe. Şi mai multe voi scrie eu, mai pe seară, după ce mă limpezesc la creieri şi mă dezgheţ. Până atunci, aştept o explicaţie publică credibilă a preşedintelui PSD şi vi-l recomand pe Badea, că are şi el dreptatea lui. Dacă unii mimează lupta şi blătuiesc în spate meciul, aşteptând să le câştigăm noi alegerile şi să vină ei la caşcaval doar pe valul nemulţumirii populare, s-ar putea să aibă o surpriză extrem de neplăcută.”

Iată restul textului postat de Mircea Badea: Ponta susţine Guvernul Băsescu

“Discursul lui Ponta din Parlament, foarte lung, apreciativ şi aspirational, a fost străbtut de la cap la coadă de un ton defensiv, inferior, “apologetic”, chiar umil. Este până la urma o dovada de coerenţă din partea domnului Ponta care, acum o săptămână, aprecia activitatea SRI şi SIE, le considera “independente” şi opta pentru “stabilitate” şi “continuitate”.

Eu pe băieţaşul ăsta nu-l votez. Mai cinstit, mai onest şi mai direct ar fi să îl votez pe Băsescu. Şi pe Udrea. Pe Boc şi pe Tunsu’. Şi dacă Ponta, acest “groupie” al serviciilor secrete va ramane la pachet, integrat în USL, atunci nici partenerii săi nu vor beneficia de votul meu.

P.S. Ceauşescu a fost mic copil pe lângă Băsescu. Ăsta nu va pleca nicăieri.”

Iată restul textului postat de Radu Tudor: Ponta în vizită la Vîntu

“Discursul liderului PSD Victor Ponta din Parlament a fost mai mult decit prietenos fata de Mihai Razvan Ungureanu si echipa lui.

N-ai cum sa nu vezi o diferenta totala de limbaj si abordare a lui Victor Ponta fata de Crin Antonescu, in legatura cu acest nou guvern al regimului Basescu. Probabil foarte multi au observat acest lucru, care nu va ramine fara consecinte.

Ati numarat de cite ori a spus Victor Ponta “va vom sprijini domnule prim ministru” la discursul de investitura al cabinetului Ungureanu?

Sunt convins ca aceasta colaborare a presedintelui PSD cu proaspatul director demisionar de la SIE este premisa unei relatii ce vine din trecut si are viitor.

PS 1 : http://www.mircea-badea.ro/blog/ponta-sustine-guvernul-basescu/

PS 2 : cea mai frecventa comparatie publica despre discursul lui Ponta este cu vizita lui Geoana la Vintu…”

INTEGRAL – DISCURSUL LUI VICTOR PONTA CARE I-A ENERVAT PE LIBERALI ŞI UNII ZIARIŞTI DIN TRUSTUL LUI DAN VOICULESCU

Cele mai citite

Geoană, mesaj de Ziua Națională

După ce Moldova şi Ţara Românească au devenit o singură ţară, sentimentul unităţii a crescut şi toate teritoriile locuite de români au început să...

A început parada militară de Ziua Națională în Capitală. LIVE VIDEO

Parada militară organizată la Bucureşti cu ocazia Zilei Naţionale a României a început vineri în Piaţa Arcului de Triumf, edificiu emblematic al Capitalei, inaugurat...

Naţionala feminină de fotbal a României, eșec drastic în fața Finlandei

Naţionala feminină de fotbal a României a pierdut fără drept de apel în fața Finlandei, cu scorul de 6-0, la Turku, într-un meci din...
Ultima oră
Pe aceeași temă