10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialA fost lansată prima TABLETĂ românească PENTRU COPII. Vezi cât costă

A fost lansată prima TABLETĂ românească PENTRU COPII. Vezi cât costă

Evolio a lansat, sâmbătă, în parteneriat cu importanţi producători de software educaţional din România, Evolio TABBY, prima tabletă românească special concepută pentru copii, potrivit unui comunicat remis romanialibera.ro.

„Pentru că unii din cei mai pasionaţi utilizatori ai tabletelor pentru adulţi sunt copiii, am luat decizia să producem o tabletă pentru copii. O tabletă care oferă copiilor posibilitatea să descopere poveşti interactive, desene animate, aplicaţii educative sau jocuri care stimulează inteligenţa. Aşa a apărut Tabby, o tableta 100% pentru copii!” a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Acest proiect reprezintă o premieră pe piaţa românească, fiind prima tableta românească care se adresează copiilor între 2 şi 12 ani, şi a fost dezvoltat de Evolio alături de companiile producătoare de soft educaţional PitiClic şi Kidsopia.

Tableta este dotată cu ecran capacitiv de 7 inch, procesor ARM 1 GHZ, cu procesor grafic Mali400 multicore, conectivitate Wi-Fi şi USB, memorie de 4GB precum şi comutator de BLOCARE A COMENZILOR.

Evolio Tabby vine cu o serie de jocuri, poveşti şi alte aplicaţii interactive pentru copii preinstalate, toate în limba română.  În plus, prin intermediul Google Play, pe tabletă se pot accesa zeci de mii de jocuri gratuite.

Noua tabletă Evolio oferă posibilitatea de control parental care previne accesul la aplicaţii sau  site-uri pentru adulţi.

Tableta a fost special concepută pentru cei mici şi neîndemânatici, având o carcasă rezistentă la şocuri, construită din plastic cauciucat şi silicon.

“Ne-am implicat cu drag în parteneriatul cu Evolio, pentru ca Evolio Tabby, dispozitiv românesc de calitate, creat special pentru copii, să fie dotat şi cu software educaţional românesc dedicat lor. Seriile de produse educaţionale multimedia interactive, PitiClic şi PitiClic SENIOR, au ajutat de-a lungul anilor mai multe generaţii de copii de 3-7 şi respectiv 7-11ani în procesul lor de achiziţii de cunoştinţe.” a declarat Valeriu Giurgiulescu, Director General Infomedia Pro.

„Aplicaţiile dezvoltate de Kidsopia si preistalate pe Evolio Tabby sunt gândite şi realizate în concordanţă cu studiul UNICEF “Repere Fundamentale pentru Învăţarea Timpurie a Copilului de la Naştere până la 7 ani” şi sunt perfecte pentru micuţii de 2 şi 3 ani, pentru copiii de grădiniţă (de la 4 la 5 ani) şi pentru cei care abia acum încep şcoala (6 şi 7 ani), prezentându-le multe din ideile de bază şi noţiunile pe care un copil trebuie să le înţeleagă şi să le stăpânească” a declarat Alex Iţcus, manager Kidsopia.

Tableta este disponibilă începând cu 21 ianuarie 2013, la preţul de 449 lei TVA inclus.

Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă