10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecial9 lucruri de ştiut înainte de a cumpăra casa de vacanţă

9 lucruri de ştiut înainte de a cumpăra casa de vacanţă

Toţi visăm la o casă de vacanţă la munte sau la mare, amplasată într-un loc liniştit, într-un peisaj care să ne taie respiraţia. Puţini dintre noi însă ne gândim la responsabilităţile şi implicaţiile financiare pe care le presupune o astfel de proprietate.

Citește si: 9 lucruri de ştiut înainte de a cumpăra casa de vacanţă

Sunt 9 lucruri pe care credem noi că ar trebui să le aveţi în vedere, cu plus sau cu minus, în funcţie de optimismul sau pesimismul care vă caracterizează:

1. O casă în care nu se locuieşte zilnic se deteriorează mai repede, din cauza faptului că nu este aerisită şi încălzită constant.
2. Pentru întreţinerea casei şi grădinii, aveţi nevoie de un om pe care să îl plătiţi pentru aceste servicii. Astfel, vă veţi petrece vacanţa şi weekendurile într-un cadru prietenos şi confortabil.
3. Este recomandat să încheiaţi un contract cu o firmă specializată, care să asigure paza proprietăţii 24 de ore din 24. Cu cât casa este mai izolată, cu atât cheltuielile sunt mai mari.

Continuarea articolului o puteti citi pe www.casamea.ro

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Klaus Iohannis, vizită oficială în Coreea de Sud. Ce discuții va purta președintele

Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua, în perioada 22-24 aprilie 2024, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitația Președintelui Yoon Suk Yeol. Republica Coreea...

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...
Ultima oră
Pe aceeași temă