7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecial5 lucruri simple pe care bărbații le pot face imediat pentru a...

5 lucruri simple pe care bărbații le pot face imediat pentru a fi mai atrăgători

 Bărbații au marele avantaj, spre deosebire de femei, în ceea ce privește schimbarea look-ului într-unul mult mai atractiv, într-un timp foarte scurt și fără foarte mari eforturi. 

 Tot ce este necesar pentru un bărbat pentru a părea brusc mai atrăgător este să apeleze la câteva mici artificii și trucuri.

 Un bărbat nu trebuie să își schimbe complet garderoba pentru a arăta mai bine, nu trebuie să facă apel la o sumedenie de cosmetice costisitoare de ultimă generație și nici nu trebuie să fie prea îngrijit, până la cele mai mici detalii.

 Orice persoană de sex masculin care va aplica aceste mici 5 trucuri și sfaturi, va reuși să pară imediat mai atrăgător pentru sexul opus și toate acestea se vor întâmpla fără a cheltui niciun ban și fără risipă de energie.

 Un bărbat poate arăta extrem de bine dacă renunță la ideile fixe în ceea ce privește vestimentația, bărbații fiind predispuși să se oprească la un anumit moment în viață în a mai urmări moda, continuând să achiziționeze același tip de haine din perioada în care el s-a simțit cel mai bine.

Renunță la cămășile cu mâneca scurtă! Dacă îți este cald, pune pe tine o cămașă cu mâneci lungi și apoi le poți sufleca, iar efectul pe care acest truc îl va avea asupra look-ului tău va fi unul de remarcat.

Niciodată nu este indicat să ieși din casă fără a te asigura că ți-ai lustruit și dat cu cremă pantofii. Micile detalii fac marile diferențe.

Mare atenție la gulerul cămășii tale. Pentru a avea un look mai profesional, aranjează-ți mereu gulerul și atunci când ești la costum și atunci când ai un pulover peste cămașă.

Nu purta niciodată șosete albe cu un costum și cu pantofi negri. Întotdeauna, șosetele trebuie să fie de culoarea pantofului, a pantalonilor sau să fie o tranziție între aceste două piese vestimentare.

Cumpără haine care să fie pe mărimea ta. Diferențele dintre un costum prea mare sau un costum prea mic sunt evidente și vor ieși în față în momentul în care te decizi să le îmbraci.

Sursa Foto: BuzzFeed

Cele mai citite

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...
Ultima oră
Pe aceeași temă