17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecial35.000 de fani, aşteptaţi la concertul Lady Gaga

35.000 de fani, aşteptaţi la concertul Lady Gaga

Concertul de astăzi al cântăreţei Lady Gaga a dat peste cap traficul din centrul Bucureştiului, după ce străzile care merg către Piaţa Constituţiei, unde are loc spectacolul, au fost închise. Cântăreaţa a ajuns ieri în România şi s-a cazat la hotelul Hilton, pentru o noapte. Lady Gaga a venit de la Sofia, unde a avut de asemenea concert şi, fiind obosită, a dormit câteva ore în autocarul echipei sale, aflat în faţa hotelului din Bucureşti, şi abia după aceea s-a cazat.

Fără umbrele şi aparate foto

Lady Gaga este pentru prima dată în România şi va cânta în faţa a 35.000 de persoane. Accesul publicului va fi permis în Piaţa Constituţiei de la ora 17.00, pe cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertăţii, una dinspre Calea 13 septembrie şi cealalată dinspre Bulevardul Naţiunilor Unite. Aceştia nu vor putea intra la concert cu camere video, aparate de fotografiat semi-profesionale sau profesionale, umbrele, sticle de băutură sau de parfum. De asemenea, potrivit Jandarmeriei Capitalei, care va asigura ordinea publică în zona concertului, cei care au asupra lor arme de orice fel, materiale incendiare, spray-uri lacrimogene sau paralizante riscă dosar penal. 300 de jandarmi şi 120 de poliţişti vor fi pe străzile din jurul Pieţei Constituţiei.

Castel pe scenă

Scena este cea mai mare pe care a urcat vreodată un artist. Aceasta are 150 de metri lungime şi 26 de metri înălţime, şi va fi dotată cu o pasarelă de 120 de metri, pentru ca Lady Gaga să ajungă în mijlocul spectatorilor. De asemenea, pe scenă se va afla un castel gotic, foarte colorat.

Nici partea din culise nu este mai puţin spectaculos. Acolo au fost construite 50 de cabine, săli şi birouri, plus un cort de 200 de mp alocat garderobei. De asemenea, cântăreaţa are o bucătărie proprie, cu tot cu bucătar personal, o sală de mese, dar şi o cameră în care Lady Gaga va fi beneficia de masaje şi tratamente de relaxare.

La Sofia, Lady Gaga le-a făcut o surpriză fanilor şi a urcat pe scenă pe un cal maro. Într-o altă ocazie a început concertul pe o motocicletă, aşa încât rămâne de văzut cum îi va şoca pe spectatorii de la Bucureşti.     

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă