10 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSpecial200 de mii de euro pentru RealitateaTV, fara licitatie, de la Elena...

200 de mii de euro pentru RealitateaTV, fara licitatie, de la Elena Udrea

Ministerul Turismului a incheiat un contract cu Realitatea Tv, televiziune detinuta de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, prin care, pentru 200 000 de euro, devine coproducator al emisiunii All Inclusive – relateaza Hotnews.ro.  Contractul, dupa cum recunosc ministrul Elena Udrea si reprezentantii ministerului, a fost negociat fara licitatie.

Reprezentantii ministerului Turismului au explicat ca nu au organizat licitatie publica pentru cei 200 000 de euro pentru ca emisiunea All Inclusive ar fi fost singura emisiunea care se potrivea pentru ceea ce doreau ei sa faca. Cat despre eficienta emsiunii, ministrul Elena Udrea a declarat: "Daca va spun eu ca in urma prezentei mele in Delta numarul de turisti a crescut ma credeti pe cuvant? Eu va spun ca asa este".

Contractul incheiat intre Realitatea TV si ministerul condus de Elena Udrea are o valoare de 832.167 lei, adica aproape 200 000 de euro.

In raspunsul dat la o solicitare a HotNews.ro, Ministerul Turismului a detaliat aspectele contractului: "Productia unui mini jurnal zilnic de 10 min intitulat Realitatea All Inclusive, in valoare de 832.167 lei, in care sa fie prezentate diverse destinatii turistice din Romania pe postul de televiziune Realitatea TV in perioada 18 mai – 30 sept 2009". Potrivit reprezentantilor ministerului, acesti bani au intrat in conturile televiziunii detinute de Vantu in urma unei simple negocieri. Reprezentantii ministerului au mai mentionat ca Realitatea Tv realizeaza emisiunea dar destinatiile sunt propuse de ministerul Turismului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă