0.6 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomeSpecial14 oameni au fost răniți, după deraierea unui tren de navetiști, în...

14 oameni au fost răniți, după deraierea unui tren de navetiști, în SUA

Paisprezece persoane au fost rănite luni după-amiază, între care patru grav, după ce un tren de navetişti a deraiat în nordul Californiei, au anunţat autorităţile locale, citate de AFP, informează Agerpres.

Trenul a deraiat în apropiere de localitatea Sunol, iar unul din vagoane a căzut într-un râu, a declarat serviciul de pompieri ai comitatului Alameda. Patru persoane au fost grav rănite, dar viaţa lor nu este în pericol, în timp ce zece au fost rănite uşor, potrivit aceluiaşi serviciu.

Toţi pasagerii au fost evacuaţi din tren, au declarat pompierii. Canalul de televiziune CBS San Francisco că trenul mergea din San Jose la Stockton via Fremont cu 214 persoane la bord. 

Fotografii postate pe Twitter de către pompieri arată unul din vagoane căzut pe o parte şi parţial scufundat în apă. 

Potrivit CBS San Francisco, care citează compania feroviară, deraierea a fost provocată de un copac căzut pe calea ferată. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Un baron PSD deszăpezește drumurile din Tulcea până în 2025

Un fost deputat PSD, abonat la banii statului, dar în special la CJ Tulcea, va încasa peste 4 milioane de euro pentru deszăpezirea...

Doar un alt ministru slugarnic mafiei

Încă de când se coceau legile “României Educate”, menite să dea lovitura fatală școlii românești, am argumentat de ce noua legislație din sistemul de...

Industria zahărului, în colaps din cauza importurilor ucrainene. Ce vor cultivatorii

Industria zahărului din România este în colaps, susține Federația Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr din România, care solicită Guvernului să blocheze 3-4 luni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă