19.2 C
Bucharest
Wednesday, 27 September 2023
HomeSpecial10 Decembrie 2015: Certificatul RISC PARTENER iti spune cu cine sa faci...

10 Decembrie 2015: Certificatul RISC PARTENER iti spune cu cine sa faci afaceri in Romania!

RisCo extinde parteneriatele cu organizatii din Romania pentru a fi mai aproape de tine! Incepand din decembrie 2015, Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) in parteneriat cu RisCo a lansat serviciul de rating pentru companii RISC PARTENER, catre toti membrii Camerelor de Comert care vor sa afle simplu si rapid care este calitatea partenerilor lor de afaceri.

Dl. Edler András György, consilier al Preşedintelui CCIR şi Preşedinte al CCI Covasna, a declarat că „pornind din realităţile mediului economic, noi, CCIR, am reuşit să creăm un produs prin care vom reuşi să facilităm colaborarea dintre partenerii sau potenţialii parteneri de afaceri. Acest certificat Risc Partener este foarte simplu, cu o structură de tip „semafor”, verde însemnând că acel partener de afaceri pentru care s-a cerut certificatul este unul de încredere, iar la un calificativ roşu firma trebuie abordată cu multă prudenţă”.

Certificatul RISC PARTENER se obţine de la orice Cameră de Comerţ judeţeană în câteva minute, fie in varianta electronica fie pe suport de hartie. RISC PARTENER este un certificat de tip „semafor”, facil de interpretat, emis în timp real și se bazează pe o scară valorică de notare a companiilor de la 1 la 10.

Dragoş Cabat, Managing Partner la RisCo, a declarat că „Certificatul RISC PARTENER este un instrument prin care vă asiguraţi că partenerii dvs. pot să vă ofere banii pentru marfa sau serviciile pe care le-aţi prestat! Este nevoie de un astfel de certificat, intrucât situaţia firmelor este încă instabilă în România şi, deşi informaţiile disponibile despre companii sunt mult mai extinse decât în restul Europei, totuşi avem şi un nivel al insolvenţelor foarte ridicat.”

RisCo Servicii Financiare este cel mai important furnizor de informatii de afaceri despre firmele din Romania. RisCo ofera produse online prin care companiile si institutiile financiare pot verifica rapid, eficient si automatizat capacitatea de plata si situatia financiara a clientilor lor, situatia lor juridica si de plati.

Pentru orice informatii suplimentare privind obtinerea certificatului RISC PARTENER contacteaza reprezentatii sistemului Camerelor de Comert si Industrie din judetul tau!

Cele mai citite

Facturi fictive, înregistrate în contabilitate. Prejudiciul – de peste 1,6 milioane de lei

”În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, pun în executare 9 mandate de...

Decriptările ultimului sondaj de opinie: Lebăda neagră se antrenează în ferme străine

PSD rămâne în continuare partidul favorit al românilor, AUR e în creștere, PNL, în scădere, relevă ultimul sondaj Sociopol, instituție condusă de Mirel Palada,...

Război în Ucraina – Ziua 581

UPDATE - Belarus încă ezită să intre în război  Într-un interviu acordat AP pe 26 septembrie, ministrul de externe al Belarus Serghei Aleinik...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies