Un nou şef la Casa Naţională de Sănătate. Premierul Grindeanu l-a demis pe Radu Țibichi

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate are un nou şef, după ce premierul Sorin Grindeanu l-a demis pe Radu Ţibichi, care a fost înlocuit cu Marian Burcea, potrivit unei decizii publicate în "Monitorul Oficial".

Share

Elena Marinescu 0 comentarii

Actualizat: 18.03.2017 - 19:22

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate are un nou şef, după ce premierul Sorin Grindeanu l-a demis pe Radu Ţibichi, care a fost înlocuit cu Marian Burcea, potrivit unei decizii publicate în "Monitorul Oficial". 

Marian Burcea a fost numit în funcţia de preşedinte al CNAS şi membru al consiliului de administrație, cu rang de secretar de stat, la propunerea ministrului Sănătăţii, Florian Bodog. În vârstă de 60 de ani, Marian Burcea, este medic oftalmolog şi profesor la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti.

El a ocupat şi funcţia de director medical al Spitalului de Oftalmologie din Capitală, fiind director în cadrul Casei Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii  Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti (OPSNAJ) din 2004 şi până în prezent.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...