23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialExtract Natural de Propolis de la Dacia Plant. Cel mai puternic antibiotic...

Extract Natural de Propolis de la Dacia Plant. Cel mai puternic antibiotic natural, acum sub formă de spray fără alcool

Bod-Brașov, 7 iulie 2015 Cunoscut pentru proprietățile sale de excepție în ameliorarea infecțiilor virale și microbiene, propolisul a fost multă vreme disponibil doar sub formă de soluție hidroalcoolică, fiind inaccesibil celor care nu au voie să consume alcool.

 

Astăzi, Dacia Plant lansează pe piață o soluție hidroglicerică de propolis, fără alcool, în două forme de prezentare: Extract Natural de Propolis spray și Extract Natural de Propolis cu picurător.

Soluția hidroglicerică a fost creată pentru a putea fi administrată persoanelor care nu pot sau nu doresc să consume alcool, dar care au nevoie de proprietățile terapeutice excelente ale propolisului. Extractul Natural de Propolis nu conține propilenglicol sau alte substanțe toxice, iar formula sa solubilă în apă permite o asimilare mult mai ușoară în organism.

Antiseptic și cicatrizant. Extractul Natural de Propolis de la Dacia Plant are o concentrație de 60% de extract de propolis care ajută la ameliorarea rapidă a simptomelor infecțiilor respiratorii și la cicatrizarea rănilor superficiale.

Cele două forme de prezentare a soluției hidroglicerice Extract Natural de Propolis pot fi utilizate în funcție de afecțiune sau modul de administrare. Varianta spray este deosebit de utilă celor care doresc să poată folosi oricând acest remediu, dozarea făcându-se automat prin acționarea pulverizatorului. În plus, soluția nu colorează dinții sau pielea.

De acum, Extractul Natural de Propolis este aliatul întregii familii, putând fi luat atât de copii, cât și de persoanele adulte și de cele în vârstă, neavând restricții în administrare.

Propolisul este cel mai puternic antibiotic natural cunoscut și este cu atât mai valoros cu cât poate stopa și substitui abuzul de antibiotice de sinteză administrate incorect astăzi. Excesul de antibiotice duce la mărirea rezistenței bacteriilor la antibiotice și la apariția de super-bacterii, greu de controlat cu medicamentele existente.

Extractul Natural de Propolis de la Dacia Plant poate fi folosit cu succes pentru ameliorarea unei game largi de afecțiuni virale și microbiene, principalul său efect fiind acela de stimulare puternică a sistemului imunitar.

Câteva date despre propolis:

  • Are în compoziție toate vitaminele cunoscute, în afară de vitamina K.

  • Cu excepția sulfului, toate mineralele necesare organismului sunt prezente în propolis.

  • Nu are aceeași compoziție peste tot în lume datorită rășinilor diferite folosite de albine la producerea lui.

  • În medie, oriunde în lume propolisul are 50-70% rășini și balsamuri, 30-50% ceară de albine, 5-10% polen și 10% uleiuri esențiale.

  • 16 aminoacizi au fost identificați în propolis.

  • Este substanța naturală cu efectele vindecătoare cele mai complexe: este antibacterial, antiviral, antibiotic, antifungic, antiinflamator si antioxidant.

Despre DACIA PLANT:

Dacia Plant este compania românească care produce peste 250 de suplimente alimentare 100% naturale ce nu conțin aditivi, conservanți, coloranți sau îndulcitori artificiali. Produsele sunt bazate pe rețete originale inspirate din tradiția românească și cele mai noi studii științifice pe plan mondial și au în compoziție plante atent selecționate și extracte standardizate. Suplimentele alimentare Dacia Plant sunt recunoscute pentru eficiența lor terapeutică maximă. Comprimatele Dacia Plant au cea mai mare concentrație de substanță activă per comprimat. Printre brandurile Dacia Plant se numără Interferonat®, Îngerașul®, Detoxicolon®, Sublima®.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi daciaplant.ro

Contact de presa:

Cătălina Zorojanu

Consultant PR Dacia Plant

e-mail: pr@daciaplant.ro

Cele mai citite

Anunțul zilei în Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul potrivit pentru mine”

Antrenorul spaniol Xabi Alonso a confirmat vineri, într-o conferință de presă, că va continua pe banca formației germane Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor,...

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă