Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ANI: patru medici cu funcții de conducere, în stare de incompatibilitate

Patru medici cu funcții de conducere la spitale din țară au fost găsiți în stare de incompatibilitate de Agenția Naționalã de Integritate.

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 01.04.2016 - 09:13

Patru medici cu funcții de conducere la spitale din țară au fost găsiți în stare de incompatibilitate de Agenția Naționalã de Integritate.

Niculina Faur, șefa secției de Psihiatrie Acuți II din cadrul Spitalului de Psihiatrie Poroschia, jud. Teleorman, se aflã în stare de incompatibilitate începând cu data de 10 octombrie 2011, întrucât exercitã simultan și calitatea de asociat unic și funcia de administrator în cadrul S.C. PSIHOMED S.R.L. 

Vasile Gheorghe Basarab se aflã în stare de incompatibilitate începând cu data de 23 mai 2007, întrucât exercitã simultan funcțiile de șef al secției de Cardiologie din cadrul Spitalului Județean de Urgențã Deva, jud. Hunedoara și administrator al S.C. Laura BGCL S.R.L.

Medicul Soran Gavril  s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 07 octombrie 2010 - 29 octombrie 2014, întrucât a deținut simultan funcțiile de șef al secției Chirurgie din cadrul Spitalului Județean de Urgențã Reșița și administrator al DR. GAVRIL SORAN-CHIRURGIE S.R.L. având ca obiect de activitate „activitãți de asistențã medicalã specializatã”.  

Sandor Imre Benedek s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât, în perioada 01 mai 2006 – 10 februarie 2011 a deținut simultan funcțiile de șef secție în cadrul spitalului Clinic Județean de Urgențã Tg. Mureș și administrator al S.C. LOCATIV S.A. Sandor Imre Benedek a deþinut funcția de șef secție până în data de 26 ianuarie 2015. 

Cei patru medici au fost informați despre declanșarea procedurii de evaluare, precum și drepturile de care beneficiazã - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat si de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Soran Gavril și Sandor Imre Benedek nu au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere în exercitarea dreptului la apãrare. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...