Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Grevă în transportul public din Ploiești. N-au ieșit pe traseu nici măcar 30 la sută din vehicule

Greva declanșată, marți seară, de salariații societății care asigură transportul public în municipiul Ploiești continuă miercuri dimineață, angajații nerespectând nici obligația de a scoate pe traseu 30 la sută din flotă.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 29.11.2017 - 10:20

Greva declanșată, marți seară, de salariații societății care asigură transportul public în municipiul Ploiești continuă miercuri dimineață, angajații nerespectând nici obligația de a scoate pe traseu 30 la sută din flotă, informează Agerpres.

Directorul SC Transport Călători Express (TCE) Ploiești, Nicolae Alexandri, a declarat că a emis un document intern prin care a dat dispoziție ca angajații să înceapă să asigure 30 la sută din transportul public, în condițiile în care foarte puține mijloace de transport au fost scoase pe traseu în cursul dimineții, în caz contrar aceștia urmând să fie trași la răspundere.

Greva a fost declanșată pe motiv că situația financiară a societății este extrem de dificilă.

Directorul TCE a explicat că, în urmă cu aproximativ trei luni, Consiliul Local (CL) a aprobat o hotărâre prin care societatea urma să primească suma de 6,7 milioane de lei, reprezentând diferența dintre venituri și cheltuieli pe anul 2016, însă până acum plata nu a fost făcută, din cauza lipsei vizei de control financiar preventiv, iar în aceste condiții societatea nu mai poate presta activitatea.

De asemenea, în cadrul ședinței de marți a CL Ploiești a fost respins prin vot un proiect privind eșalonarea pe 24 de luni a unei datorii de 5,6 milioane lei a TCE Ploiești.

De-a lungul acestui an, angajații TCE Ploiești au recurs de mai multe ori la forme de protest, inclusiv greve, pentru a atrage atenția asupra situației financiare dificile a societății.

Citește totul despre:

Comentarii