Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bucureștenii își pot testa, duminică, IQ-ul

Persoanele care vor să își verifice coeficientul de inteligență sunt așteptate, în 26 aprilie, la Facultatea de Administraţie şi Afaceri din București, pentru o nouă sesiune de testare MENSA. Înscrierea se face prin completarea unui formular disponibil pe site-ul oficial al organizației, până în 24 aprilie.

Share

Nicoleta Tănase 0 comentarii

Actualizat: 23.04.2015 - 17:26

Persoanele care vor să își verifice coeficientul de inteligență sunt așteptate, în 26 aprilie, la Facultatea de Administraţie şi Afaceri din București, pentru o nouă sesiune de testare MENSA. Înscrierea se face prin completarea unui formular disponibil pe site-ul oficial al organizației, până în 24 aprilie.

Participanții au la dispoziție 20 de minute în care să răspundă la 45 de întrebări "culture free", bazate exclusiv pe imagini. Vârsta minimă impusă pentru participare este 11 ani, iar minorii pot lua parte la testare numai cu acordul părinților sau tutorilor.

Testarea se realizează diferențiat pentru copii și adulți. Taxa percepută este de 35 lei pentru plata pe loc, la testare, sau 25 lei, prin virament bancar.

Mensa este organizația care îi reunește pe cei mai inteligenți 2% dintre oameni. Asociația organizează periodic sesiuni de testare în marile orașe din țară.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...