Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

SIMULARE BACALAUREAT 2016. Subiectele și baremul la Chimie organică și anorganică

SIMULARE FIZICĂ BACALAUREAT 2016. Elevii de la profilul real au avut de ales, la simularea de Bacalaureat- proba la alegere, între Fizică, Chimie (anorganică și organică), Biologie (biologie vegetală și anatomie) și Informatică.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 10.03.2016 - 15:50

SIMULARE FIZICĂ BACALAUREAT 2016. Elevii de la profilul real au avut de ales, la simularea de Bacalaureat- proba la alegere, între Fizică, Chimie (anorganică și organică), Biologie (biologie vegetală și anatomie) și Informatică. 

La Chimie ORGANICĂ, profilul teoretic, elevii au avut de rezolvat probleme cu săpunul de calciu, să identifice un ester cu raportul de masă C : O = 15 : 8, o problemă cu acidul azotic, despre glicerină, să scrie o serie de formule - seril-glicina şi glicil-valina, precum și să scrie ecuaţia reacţiei glucozei cu reactivul Tollens. 

La Chimie ANORGANICĂ, profilul teoretic, elevii au avut de precizat compoziția nucleară a atomului atomului 207Pb82, să rezolve o problemă cu acidul clorhidric, metode de protecție anticorozivă a metalelor, să rezolve o problemă pornind de la reacția de ardere a acetilenei. 

Consultați subiectele și baremul la Chimie organică și anorganică -profilul teoretic și tehnologic, atașate articolului. 

Citește și: Modele de subiecte și baremul la Chimie organică și anorganică

Elevii de la profilul REAL se pregătesc pentru simularea la Fizică, Chimie, Biologie, Informatică. Vezi modele de subiecte și bareme 

Rezultatele vor fi anunțate în 18 martie. 

 

 

Citește totul despre:

Comentarii