Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Profesorii unui colegiu din Capitală: Muzica rock, propagandă pentru acceptarea Satanei

După incendiul izbucnit în clubul Colectiv din Capitală, în timpul unui concert rock, profesorii de religie de la Colegiul ”A.D. Xenopol” din București le explică elevilor că muzica rock are efecte deosebit de grave asupra lor, întrucât ea pregăteşte acceptarea de către omenire a Satanei.

Share

Antonia Deak 0 comentarii

10.11.2015 - 22:35

După incendiul izbucnit în clubul Colectiv din Capitală, în timpul unui concert rock, profesorii de religie de la Colegiul ”A.D. Xenopol” din București le explică elevilor că muzica rock are efecte deosebit de grave asupra lor, întrucât ea pregăteşte acceptarea de către omenire a Satanei.

„Propaganda care se face rockului face parte din planul de pregătire a unei noi ere în care toate religiile monoteiste să fie inlocuită cu o religie unică, New Age. Această nouă religie pregăteşte acceptarea de către omenire a unui Mântuitor nou, Anti-Hristos, pe motiv că el va rezolva totul”, arată un material redactat de profesori, împărţit elevilor şi distribuit pe Facebook.

De asemenea, cadrele didactice au mai scris că structura muzicii rock cine din ceremonia voodoo şi că mesjul „Satan este Dumnezeu”  este unul din mesajele ascunse în versurile cântecelor.

„Paul Mc Cartney a declarat că nimeni dintre noi nu crede în Dumnezeu. Black Sabbath într-un disc au spus: Isus tu ești urâtul. KISS într-un disc a scris: Diavolul este Dumnezeul tău. Dumnezeul rockului va fura sufletul tău curat. Rolling Stones cânta “Sympathy for the Devil”, adică “Simpatie pentru diavol”, care este imnul sataniștilor”, mai arată materialul citat.

Totodată, profesorii susţin că muzica rock are multe denumiri diabolice. Astfel, literele inițiale ale trupei AC/DC înseamnă antichrist/moarte pentru Cristos,  iar literele inițiale al formației KISS înseamnă regi în slujba lui Satan.

Biserica Ortodoxă Română și Patriarhul Daniel au fost puternic contestați în ultimele zile și în stradă și pe rețelele de socializare, din cauza reacției întârziate pe care au avut-o după tragedia din Colectiv. Preoții au organizat prima slujbă abia după patru zile de la tragedie, nu au ținut o slujbă de pomenire la Clubul Colectiv, iar Patriarhul Daniel a reacționat nervos în fața întrebărilor jurnaliștilor și a declarat că oamenii ”ar trebui să vină la biserică nu la club”.

După ce zeci de mii de oameni au scandat, miercuri seara, în toată țara ”Jos Patriarhul” și ”Vrem spitale, nu catedrale”, Patriarhul Daniel le-a cerut iertare tinerilor, joi, "dacă unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lămuritoare sau au fost răstălmăcite".  

Incendiul din clubul Colectiv din Capitală a izbucnit vineri, în timpul unui concert rock, al formaţiiei „Goodbye to Gravity”. În urma tragediei, 32 de oameni au murit, iar alţi 200 au fost răniţi. 

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a citi materialul integral. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...