13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialPerle Bacalaureat 2015. Cum influențează fauna clima de la Moscova

Perle Bacalaureat 2015. Cum influențează fauna clima de la Moscova

Examenul de Bacalaureat s-a încheiat, dar perlele elevilor de la probele susținute vor rămâne pentru posteritate pe internet. 

La ultima probă scrisă la Bacalaureat elevii au putut alege între mai multe materii: biologie, chimie, fizică, informatică, filosofie, logică, sociologie, economie și geografie. Astfel, elevii de clasa a XII-a au putut să dea ulimul examen la o materie pe care au dorit-o ei, să se pregătească pentru a fi examinați dintr-o materie care le-a plăcut.

Citește și: REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. Notele la Bacalaureat pe JUDEȚE și harta notelor de 10

Cu toate acestea, tot au fost elevi care s-au dus nepregătiți la examen și astfel au intrat în topul celor mai amuzante perle. 

La geografie, spre exemplu, elevii au trebuit să răspundă la următoarea întrebare ”de ce la Moscova este mai frig ca la Londra?”.  Răspunsul unui candidat este inedit, cu siguranță: “Diferenţa se datorează din cauza diferenţei latitudinii pentru că la Moscova temperaturile sunt mai mici din cauza oceanului”. Un alt absolvent de liceu spune că “fauna influenţează clima de la Moscova şi de aceea este mai frig”. 

Citește și: ADMITERE 2015: La ce facultăţi ale Universităţii din Bucureşti se intră pe baza MEDIEI de la BAC

De asemenea, un alt elev a explicat de ce de ce Podişul Dobrogei este favorabil pentru agricultură: “Pentru că plantele au nevoie de aer rece şi curat pe care îl găsesc aici”.

Totodată, unui elev nu i-a stat deloc mintea la subiectul pe care îl avea de rezolvat și a ales să rememoreze pe foaia de examen dragostea pe care i-o poartă unei fete, potrivit aflisitu.ro. Elevul le-a transmis eprofesorilor că el s-a îndrăgostit de o colegă de bancă și a înșiruit calitățile fizice ale fetei care l-au cucerit. 

Citește și: REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. Harta promovabilității la BAC 2015. În ce județe este “COD ROȘU”

Ministerul Educației a anunțat astăzi că peste 66% dintre elevii care au susținut examenul de Bacalaureat au obținut note de trecere.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Marcel Ciolacu, despre inflație: “Reuşim să o ducem într-un trend descendent… suntem în drumul economic corect”

Marcel Ciolacu, în calitate de prim-ministru, subliniază că inflația are o tendință descendentă, iar acest lucru devine evident în fiecare lună. În plus, el...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă