Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Pavel Năstase anunță că au fost modificate aproape jumătate dintre articolele Legii Educației. Noua lege va fi elaborată în anul 2018

Ministrul Educaţiei, Pavel Năstase, a declarat, miercuri, că dintre cele 365 articole ale actualei Legi a Educaţiei, au fost modificate 152.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 15.03.2017 - 22:44

Ministrul Educaţiei, Pavel Năstase, a declarat, miercuri, că dintre cele 365 articole ale actualei Legi a Educaţiei, au fost modificate 152, informează News.ro.

Ministrul a precizat că proiectul noii legi va fi elaborat la începutul anului următor, urmând să fie dezbătut în Parlament în iunie-septembrie 2018.

"Din cele 365 articole ale actualei legi, au fost modificate 152, ceea ce reprezintă 41 la sută din ansamblul ei. De asemenea, din anumite puncte de vedere, legea a rămas în urmă faţă de realităţile economico-sociale actuale. Prin urmare, o nouă lege trebuie să impună responsabilitate, atât şcolilor şi universităţilor, cât şi cadrelor didactice, să prevadă o mai bună şi permanentă pregătire a acestora, deoarece de priceperea şi ţinuta lor profesională depinde în foarte mare măsură progresul elevilor şi studenţilor”, a spus Pavel Năstase.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...