Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul Educației cere zile libere pentru studenți, înainte de al doilea tur de scrutin

Ministrul Remus Pricopie propune ca zilele de vineri (14 și 17 noiembrie) și luni să fie libere, pentru ca studenții să poată merge acasă să voteze, se arată într-un comunicat al Ministerului Educației, remis luni redacției.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 10.11.2014 - 18:00

Ministrul Remus Pricopie propune ca zilele de vineri (14 și 17 noiembrie) și luni să fie libere, pentru ca studenții să poată merge acasă să voteze, se arată într-un comunicat al Ministerului Educației, remis luni redacției.

Citește și: UPDATE. București: Studenții, nemulțumiți că nu s-a înființat o secție de votare și în Grozăvești. SEJ: Studenții, împiedicați să-ți exercite dreptul la vot

”Ministerul Educaţiei Naţionale propune spre aprobare Guvernului, în şedinţa de marţi, 11 noiembrie, un proiect de Hotărâre de Guvern, prin care se decide suspendarea cursurilor din instituţiile de învăţământ superior pentru zilele de vineri, 14 noiembrie, şi luni, 17 noiembrie. Decizia MEN vine în sprijinul facilitării exercitării dreptului la vot pentru studenţi şi personalul din universităţi, care au domiciliul în alt loc decât acela unde îşi desfăşoară activitatea academică. MEN precizează că instituţiile de învăţământ superior sunt cele care, în baza autonomiei universitare, hotărăsc zilele când se vor recupera cursurile suspendate”, arată MEN.

La primul tur al alegerilor prezidențiale, zeci de studenți s-au plâns că nu au apucat să voteze, după ce au stat ore întregi la coadă. Ei au acuzat administratorii că le-au reținut buletinele pentru a nu putea vota, precum și că s-au terminat declarațiile pe proprie răspundere

Citește totul despre:

Comentarii

loading...