Ministerul Educaţiei a afişat rezultatele la admiterea în liceu. Unde s-au înscris cei mai buni elevi

Ministerul Educaţiei a afişat, miercuri, rezultatele la admiterea în liceu în toamna anului 2017.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 12.07.2017 - 17:29

Ministerul Educaţiei a afişat, miercuri, rezultatele la admiterea în liceu în toamna anului 2017.

În top zece al celor mai bune medii de admitere se află șase specializări de la licee din Bucureşti, iar trei dintre ele sunt de la liceul "Sfântul Sava".

În același top se află două specializări de la Liceul "Fraţii Buzeşti" din Craiova şi câte o specializare de la colegiile "B.P. Hasdeu" din Buzău şi "Mircea cel Bătrân" din Constanţa.

Colegiul Naţional "Sfântul Sava" din Bucureşti, specializarea Matematică Informatică - în limba engleză, se situează pe primul loc, ultima medie de admitere fiind 9,93. La același colegiu, la specializarea Ştiinţele naturii, ultima medie de admitere a fost 9,91.

Pe locul trei se află  Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân din Constanţa, cu specializarea Matematică-informatică şi cu media de admiterea 9,88.

Pe locul patru este Colegiul Naţional "B.P.Hasdeu" din Buzău - Matematică - Informatică bilingv cu ultima medie de intrare 9.87, iar pe locul cinci este specializarea Matematică - Informatică a Colegiului Naţional  "Gheorghe Lazăr" din Bucureşti, cu ultima medie de admitere 9,86.

Colegiul Naţional  "Sfântul Sava" din București, specializarea Matematică Informatică, a avut ultima medie de admitere 9,81.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...