Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Încep lucrările de construcție a Institutului CAMPUS

Premierul Victor Ponta, participă, miercuri, alături de ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, şi ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, la deschiderea lucrărilor de construcţie a Institutului de Cercetări Avansate pentru Materiale, Produse şi Procese Inovative - CAMPUS din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti (UPB).

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 04.06.2014 - 17:39

Premierul Victor Ponta, participă, miercuri, alături de ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, şi ministrul delegat pentru Învăţământ Superior, Cercetare Ştiinţifică şi Dezvoltare Tehnologică, Mihnea Costoiu, la deschiderea lucrărilor de construcţie a Institutului de Cercetări Avansate pentru Materiale, Produse şi Procese Inovative - CAMPUS din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti (UPB).

La eveniment vor mai fi prezenţi Sorin Oprescu, primarul general al Municipiului Bucureşti, Gigel Paraschiv, Secretar de stat în Ministerul Educaţiei Naţionale şi membrii ai comunităţii academice ai UPB.

Institutul CAMPUS va cuprinde 41 de laboratoare de cercetare inter şi transdisciplinare, complet echipate, spaţii de lucru, spaţii de prezentări şi conferinţe, precum şi spaţii tehnice în care îşi vor desfăşura activitatea doctoranzi şi post-doctoranzi, cadre didactice şi cercetători din universitate şi din instituţiile partenere. Institutul va fi deschis colaborării cu alte institute publice sau private în domeniile în care Universitatea Politehnica din Bucureşti are competenţe şi dezvoltă direcţii noi de cercetare.

Proiectul este dezvoltat din fonduri europene, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” (POSCCE). 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...