12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialConcurs pentru jurnalisti

Concurs pentru jurnalisti

Studentii la jurnalism, dar si tinerii ziaristi cu varsta intre 17 si 35 de ani sunt provocati de Uniunea Europeana sa participe la concursul Premiul European pentru Tinerii Jurnalisti, organizat pentru al treilea an consecutiv.
Competitia, organizata de Directia Generala pentru Extindere a Comisiei Europene, ii va recompensa pe cei mai buni jurnalisti europeni care abordeaza tema extinderii europene intr-o maniera creativa si interesanta. Concursul se va desfasura pana pe 28 februarie 2010, pana atunci jurnalistii sau viitorii jurnalisti din statele membre ale UE sau din tarile candidate ori potential candidate fiind invitati sa isi inscrie in concurs articolele si materialele radio. Cei 36 de castigatori nationali vor fi desemnati de catre juriile nationale. Ulterior, un juriu international va desemna, din toate candidaturile inscrise in concurs, trei premii speciale. Este vorba de urmatoarele trei categorii: "Cel mai original material", "Cea mai buna cercetare jurnalistica" si "Cel mai bun stil jurnalistic".

Toti cei 36 de castigatori nationali vor fi invitati sa participe intr-o excursie culturala si istorica la Istanbul, iar la finalul calatoriei castigatorii concursului vor participa la o conferinta pe teme legate de cultura europeana, identitate si extinderea Uniunii Europene. Detalii despre inregistrarea in concurs sunt disponibile pe site-ul www.EUjournalist-award.eu.

» Distinctia pentru cei trei castigatori ai premiilor speciale, care vor fi desemnati de catre un juriu international, va consta intr-o calatorie culturala intr-o capitala europeana.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă