Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bacalaureat 2017: Proba obligatorie a profilului. Modele de subiecte la Matematică - REAL

BACALAUREAT 2017. Liceenii susțin, în 28 iunie, proba scrisă obligatorie a profilului. Astfel, cei care au urmat profilul real vor da examen la Matematică, iar cei de la uman, la Istorie.

Share

Ruxandra Cosma 0 comentarii

27.06.2017 - 21:56

BACALAUREAT 2017. Liceenii susțin, în 28 iunie, proba scrisă obligatorie a profilului. Astfel, cei care au urmat profilul real vor da examen la Matematică, iar cei de la uman, la Istorie.

La Matematică, ei au de rezolvat trei subiecte, notate fiecare cu câte 30 de puncte. 10 puncte vor fi acordate din oficiu. Subiectele sunt diferite în funcție de specializare: matematică-informatică, pedagogică, științele naturii și tehnologică.

La mate-info, la primul subiect elevii trebuie să rezolve șase cerințe, printre care: să demonstreze că un număr este real, să rezolve în mulțimea numerelor reale o ecuație logaritmică sau să calculeze un exercițiu cu probabilități. 

La al doilea subiect, liceenii au de rezolvat două exerciții care conțin câte trei subpuncte fiecare. La primul, elevii sunt puși în fața unei matrice, iar la următorul în fața unui polinom. 

Ultimul subiect, care este și cel mai greu, are aceeași structură ca precedentul. Primul exercițiu implică rezolvarea unei funcții, iar cel de-al doilea un număr natural nenul de la care elevii trebuie să calculeze sau să demonstreze următoarele subpuncte.

BAC 2017. Consultați modelele de subiecte la Matematică atașate articolului.

Consultați site-ul Ministerului Educației pentru modele de subiecte la matematică la specializările: științele naturii, pedagogică și tehnologică.

CALENDAR BACALAUREAT 2017 SESIUNEA DE VARĂ 

·         6 - 7 iunie 2017 Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română - proba A

·         8 - 9 iunie 2017 Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă - proba B

·         12 - 13 iunie 2017 Evaluarea competenţelor digitale - proba D

·         14 - 16 iunie 2017 Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională – proba C

·         26 iunie 2017- 27 iunie 2017 Limba şi literatura română - proba Ea) - probă scrisă, Limba şi literatura maternă - proba Eb) - probă scrisă

·         28 iunie 2017 Proba obligatorie a profilului - proba Ec) - probă scrisă

·         30 iunie 2017 Proba la alegere a profilului şi specializării - proba Ed) - probă scrisă

·         5 iulie 2017 Afişarea rezultatelor (până la ora 16:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 16:00 - 20:00)

·         6 - 9 iulie 2017 Rezolvarea contestaţiilor

·         10 iulie 2017 Afişarea rezultatelor finale​

Citește totul despre:

Comentarii

loading...