Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

BACALAUREAT 2017: Proba la alegere a profilului. Modele de subiecte la Informatică Limbajul Pascal - PROFIL REAL

BACALAUREAT 2017. Liceenii susțin, în 30 iunie, proba scrisă la alegere a profilului. Astfel, cei care au urmat profilul uman vor da examen la Geografie, Economie, Filosofie, Logică, Sociologie, Psihologie, iar cei de la real, la Anatomie, Biologie, Chimie, Fizică, Informatică.

Share

Ruxandra Cosma 0 comentarii

27.06.2017 - 21:57

BACALAUREAT 2017. Liceenii susțin, în 30 iunie, proba scrisă la alegere a profilului. Astfel, cei care au urmat profilul uman vor da examen la Geografie, Economie, Filosofie, Logică, Sociologie, Psihologie, iar cei de la real, la Anatomie, Biologie, Chimie, Fizică, Informatică.

La Informatică - Limbajul Pascal, ei au de rezolvat trei subiecte, notate fiecare cu câte 30 de puncte. 10 puncte vor fi acordate din oficiu. 

La primul subiect, elevii primesc două exerciții. La primul, trebuie să aleagă valoarea corectă a expresiei  Pascal. La următorul, primesc un exercițiu mai amplu cu un algoritm reprezentat într-un pseudocod. Elevii trebuie, printre altele, să scrie programul Pascal corespunzător algoritmului dat.

La al doilea subiect, au de răspuns la două întrebări grilă cu singură variantă de răspuns privind arborele cu 8 noduri și graful orientat. De asemenea, mai au de răspuns la alte trei cerințe, printre care să scrie un program Pascal care citește un text de 100 de caractere, cuvintele fiind formate din litere mici ale alfabetului englez. 

La ultimul subiect, liceenii primesc patru exerciții pe care trebuie să le rezolve. Ei trebuie să stăpânească cunoștințe privind metoda backtracking, subprograme, șiruri definite.  În final, ei au de scris programul Pascal corespunzător unui alt algoritm descris.

BAC 2017. Consultați modelele de subiecte la Informatică limbaj Pascal atașate articolului.

CALENDAR BACALAUREAT 2017 SESIUNEA DE VARĂ 

·         6 - 7 iunie 2017 Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română - proba A

·         8 - 9 iunie 2017 Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă - proba B

·         12 - 13 iunie 2017 Evaluarea competenţelor digitale - proba D

·         14 - 16 iunie 2017 Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională – proba C

·         26 iunie 2017- 27 iunie 2017 Limba şi literatura română - proba Ea) - probă scrisă, Limba şi literatura maternă - proba Eb) - probă scrisă

·         28 iunie 2017 Proba obligatorie a profilului - proba Ec) - probă scrisă

·         30 iunie 2017 Proba la alegere a profilului şi specializării - proba Ed) - probă scrisă

·         5 iulie 2017 Afişarea rezultatelor (până la ora 16:00) şi depunerea contestaţiilor (orele 16:00 - 20:00)

·         6 - 9 iulie 2017 Rezolvarea contestaţiilor

·         10 iulie 2017 Afişarea rezultatelor finale​

Citește totul despre:

Comentarii

loading...